Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU. Co Vás dnes čeká? Představení realizátora a partnera projektu Představení projektu a jeho aktivit Možnosti mobilních technologií.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU. Co Vás dnes čeká? Představení realizátora a partnera projektu Představení projektu a jeho aktivit Možnosti mobilních technologií."— Transkript prezentace:

1 PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU

2 Co Vás dnes čeká? Představení realizátora a partnera projektu Představení projektu a jeho aktivit Možnosti mobilních technologií ve výuce „Restart školních metodiků“ Dotazníky Diskuze a dotazy

3 Realizátor a partner

4 Představení projektu Realizace: září 2012 až květen 2014 Cíl: Podpora předmětových komisí a metodiků Vize:  Síťování škol  Propojení aktivních učitelů  Univerzitní didaktici  Předměty (M, Čj, Aj, Z, D, Ch) ICT (Tablet) Dobrá praxe ZŠ

5 Aktivity projektu Workshopy na školách – seznámení, spolupráce Vývoj aplikací pro tablet (nová role učitele) Náslechové hodiny (návštěva, rozbor, video) Portál (inspirace, dobrá praxe, spolupráce…) E-learningové kurzy (cílená výuka ZŠ, VŠ) Semináře (Předmětové komise, Metodici, Cloud computing, Google a ZŠ, Vývoj metodiky vzdělávání na ZŠ v kontextu nových technologií)

6 Možnosti mobilních technologií ve výuce

7 „Restart školních metodiků“

8 Dotazníky

9 www.metodik.eu Děkujeme za pozornost


Stáhnout ppt "PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU. Co Vás dnes čeká? Představení realizátora a partnera projektu Představení projektu a jeho aktivit Možnosti mobilních technologií."

Podobné prezentace


Reklamy Google