Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prague International Marathon 15.4.2015 1 D O B R O V O L N I C T V Í.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Prague International Marathon 15.4.2015 1 D O B R O V O L N I C T V Í."— Transkript prezentace:

1 Prague International Marathon 15.4.2015 1 D O B R O V O L N I C T V Í

2 Prague International Marathon 15.4.2015 2 Dobrovolník na Olomouckém Běžeckém festivalu Být dobrovolníkem na Olomouckém Běžeckém festivalu znamená: stává se členem organizačního týmu tempo team zažívá atmosféru světových závodů té nejvyšší kvality každý dobrovolník obdrží: Kvalitní tričko Čepici Občerstvení během závodu Příručku dobrovolníka Nové přátele a nezapomenutelné zážitky

3 Prague International Marathon 15.4.2015 3 Morální kodex každého dobrovolníka Sedmero správného dobrovolníka: 1) Správný dobrovolník má vždy oči otevřené a je připraven pomoci v každé situaci. 2) Správný dobrovolník povzbuzuje dokud poslední běžec není v cíli. 3) Správného dobrovolníka nikdo nespatří během závodu s cigaretou ani alkoholem. 4) Správný dobrovolník se za každých okolností snaží být tou nejlepší vizitkou PIMu, Prahy a České Republiky – „svět se dívá!“. 5) Správný dobrovolník nikdy nenechá svůj tým ve štychu! 6) Správný dobrovolník naslouchá pokynům svého vedoucího či organizátora. V krizové situaci přijme rychlé rozhodnutí s chladnou hlavou. 7) Úsměv nic nestojí a jde s ním vše lépe!

4 Prague International Marathon 15.4.2015 4 Jak se stát dobrovolníkem na Olomouckém Běžeckém festivalu Chceš být dobrovolníkem? Podívej se na stránky Olomouckého 1/2Maratonu – www.olomouckypulmaraton.cz/www.olomouckypulmaraton.cz/ Pošli kontaktní údaje (jméno, email, mob.tel.) sl. Janků (MVŠO, andrea.janku@mvso.cz, tel. 587 33 2352)andrea.janku@mvso.cz Organizační tým O1/2M Tě posléze bude kontaktovat emailem s podrobnostmi o náplni činnosti a místě srazu Děkujeme jménem tisíce nadšených běžců a diváků za Tvou registraci!


Stáhnout ppt "Prague International Marathon 15.4.2015 1 D O B R O V O L N I C T V Í."

Podobné prezentace


Reklamy Google