Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Přeložený materiál ISF Základním záměrem této prezentace je správné pochopení principů a mechanik – filozofie postavení při posuzování hry na metách. Základním.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Přeložený materiál ISF Základním záměrem této prezentace je správné pochopení principů a mechanik – filozofie postavení při posuzování hry na metách. Základním."— Transkript prezentace:

1 Přeložený materiál ISF Základním záměrem této prezentace je správné pochopení principů a mechanik – filozofie postavení při posuzování hry na metách. Základním záměrem této prezentace je správné pochopení principů a mechanik – filozofie postavení při posuzování hry na metách.

2  Spravná pozice  Spravná pozice – je o správném úhlu a znalosti, kterou situaci a kdy máte posuzovat (AUTOMAT)  Být včas na správném místě – dobré čtení hry…  Pozice míče, postavení hráče v útoku a hráčů v obraně, TI určí Tvou vlastní pozici. Toto nejsou pravidla, pouze návody !!!!!!!!!!

3 4 Základní prvky Hráč družstva v obraně (obránce) Míč Hráč družstva v útoku (běžec) Meta nebo místo, kde dojde k tečování

4  Měj všechny základní prvky před očima (před sebou)

5 Neprovádějte rozhodnutí přes (zpoza) metu Neprovádějte rozhodnutí přes (zpoza) metu

6  90 o úhel vůči METOVÉ DRÁZE nebo BĚŽCI  Postavení na HLAVNÍ (HRACÍ) hraně mety  90 o úhel vůči METOVÉ DRÁZE nebo BĚŽCI  Postavení na HLAVNÍ (HRACÍ) hraně mety

7  90 o úhel vůči METOVÉ DRÁZE nebo BĚŽCI vzdálenost 2 – 4 metry

8 6 – 7 metrů 6 - 7 metrů úhel k situaci přibližně 22.5 st.

9 Systém dvou rozhodčích — PICKOFF & KRÁDEŽ Pohyb paralelně s metovou dráhou (s dráhou běhu běžce)

10

11

12 Hrana hry (mety – tečování) =paralelní pohyb. B B R R R R B B R R RRR R B B

13 Pokud se běžec nebo běžící pálkař vrací na metu DRIL R R B

14 Na druhé metě DRIL B R R B R R

15 Na třetí metě DRIL R R RR B B


Stáhnout ppt "Přeložený materiál ISF Základním záměrem této prezentace je správné pochopení principů a mechanik – filozofie postavení při posuzování hry na metách. Základním."

Podobné prezentace


Reklamy Google