Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ICT M 5.R. Písemné násobení a dělení

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ICT M 5.R. Písemné násobení a dělení"— Transkript prezentace:

1

2 ICT-2-1-54 M 5.R. Písemné násobení a dělení
Anotace: Prezentace obsahuje slovní úlohy k procvičování učiva písemné násobení a dělení. Prezentace je prezentována interaktivně na tabuli. Autor: Mgr. Pavla Polanská Vzdělávací oblast: Matematika a její aplikace Vzdělávací obor: Matematika a její aplikace Tematický okruh: Číslo a proměnná Jazyk: Český jazyk Očekávaný výstup: žák pracuje s početní operací Speciální vzdělávací potřeby - žádné – Klíčová slova: písemné násobení, písemné dělení Druh učebního materiálu: prezentace Druh interaktivity: aktivita Cílová skupina: žák Stupeň a typ vzdělávání – základní vzdělávání - první stupeň – druhé období Typická věková skupina let Celková velikost – 131 kB – soubor ppt

3 Písemné násobení a dělení
5.ročník

4 Písemné násobení a dělení
Zájezd do Egypta pro 1 osobu na 10 dní pobytu stojí ,- Kč. Kolik korun za něj zaplatí čtyřčlenná rodina, když dítě má slevu čtvrtinu ceny?

5 Písemné násobení a dělení
Zájezdu do Egypta se účastnilo 93 lidí. Někteří se ubytovali v apartmánech ve 12 čtyřlůžkových pokojích a 7 trojlůžkových pokojích. Ostatní se ubytovali v hotelu. Kolik lidí se ubytovalo v hotelu?

6 Použité obrázky Obrázek vlajka - Egypt … Obrázeky - Egypt …


Stáhnout ppt "ICT M 5.R. Písemné násobení a dělení"

Podobné prezentace


Reklamy Google