Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

4. září jsme poprvé vkročili do naší třídy, kde nás přivítal pan ředitel a především naše paní učitelka, na kterou jsme byli všichni moc zvědaví… Poprvé.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "4. září jsme poprvé vkročili do naší třídy, kde nás přivítal pan ředitel a především naše paní učitelka, na kterou jsme byli všichni moc zvědaví… Poprvé."— Transkript prezentace:

1

2

3 4. září jsme poprvé vkročili do naší třídy, kde nás přivítal pan ředitel a především naše paní učitelka, na kterou jsme byli všichni moc zvědaví… Poprvé ještě s rodiči, ale od zítřka sami. Jsme přece už školáci!!!

4 …třída se nám líbí a… … paní učitelka nám prozradila, že v ní přebývá pohádkový mravenec FERDA, který nám bude ve všem POMÁHAT! Tak se z nás stali FERDÍCI…

5 …naše první pokusy… Ale že nám to jde,co?

6 …v plném pracovním nasazení, se učíme hrou… Třeba jednou opravdu budu lékař, kdo ví?

7 Ani jsme se nenadáli a byl tu Mikuláš !!! …a jen do ouška: „Někdo se opravdu bál.“

8 My jsme se však připravili - ty kornouty jsme si vyrobili sami.

9 Po těžkém dni chvíle odpočinku. Školní soutěže jsme se rádi zúčastnili, i když jsme letos nevyhráli, možná že jim to příště ukážeme… A kdo se zlobil??? Jenom ten panáček na obalu!

10 Vánoce, vánoce přicházejí… … a u nás byly také… … s těmi svíčkami byla ale fuška – vzpomínáte?

11

12

13 Není nad tělocvik venku na zdravém vzduchu!!! Nebojte, INVERZI jsme utekli!!!

14 Naši starší spolužáci si pro nás připravili divadelní představení. Tři králové nás zavedli do historie a my jsme se zaujetím sledovali.

15

16 Přehoupl se Nový rok a my jsme zjistili při návštěvě bývalých kamarádů z mateřské školy, že už je dokážeme něčemu novému naučit i my! Sami jsme byli překvapeni, co všechno jsme se dokázali za tu chvilku naučit!

17 Poprvé učíme mladší kamarády…

18 Tak a je tu hodnocení 1. pololetí školního roku 2009/2010. Nemohli jsme ani dospat… … a stálo to za to!

19 Děkujeme Ferdovi i paní učitelce a moc se těšíme, co na nás čeká ve druhém pololetí.. A protože už víme, co je pochvala paní učitelky nebo Ferdy, budeme se moc snažit…

20


Stáhnout ppt "4. září jsme poprvé vkročili do naší třídy, kde nás přivítal pan ředitel a především naše paní učitelka, na kterou jsme byli všichni moc zvědaví… Poprvé."

Podobné prezentace


Reklamy Google