Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ladislava Dolhá a Jiří Mádl tancovali pro Laďčinu sestru, která utrpěla autonehodu. Chtěla pro ní vytancovat léčbu v lázních. Nejdřív to měla být drahá.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ladislava Dolhá a Jiří Mádl tancovali pro Laďčinu sestru, která utrpěla autonehodu. Chtěla pro ní vytancovat léčbu v lázních. Nejdřív to měla být drahá."— Transkript prezentace:

1 Ladislava Dolhá a Jiří Mádl tancovali pro Laďčinu sestru, která utrpěla autonehodu. Chtěla pro ní vytancovat léčbu v lázních. Nejdřív to měla být drahá operace, která by ovšem byla moc riskantní. Když vypadli mimochodem jako první a tancoval se jive a watz věnovala televize nova Ladčiné sestře 100 000 korun. Tančím pro tebe

2 Lenka a Zdeněk Lenka se Zdeňkem vypadli hned po Ladislavě a Jirkovi.Lenka tancovala pro svoji maminku, která to mněla v životě těžké a tímto jí to chtěla vrátit.Když Lenka se Zdeňkem vypadli dostali od televize nova 100 000 korun.

3 Jana a Zdeněk tancovali pro dětský domov.Když byli v duelu poprvé tak vyhráli ale podruhé už takové štěstí neměli.Ale spíš je asi překvapilo, když Tomáš Krejčíř vytáhl obálku kde bylo 16 000 korun a Janu Paulovou obdaroval kyticí.Jana se Zdeňkem odešli z bailanda jak jinak než s úsměvem. A abychom ne za poměly televize nova věnovala šek na 100 000 korun.

4 Lada a Richard jsou nejstarší z bailanda a právě tento duel vypadli.Tancovali pro malou Karolínku, které ubývá svalstvo a léky na tuto nemoc jsou příliš drahé.Televize nova jim sice věnovala šek na 100 000 korun ale to jí nestačí ani na 2 měsíce.

5 Vpravo vidíte souboj dvou choreografů jejíchž dva soutěžící právě čekají na výsledek duelu.Zatímco vlevo stojí Jan Bursa jeden s porotců, který právě odtančil svůj step a věřte nám opravdu se u toho zapotil. Jen počke j Já ti dám

6 Jana s Tomášem jsou v duelu ale co je na tom zajímavější oni v něm jsou už po 3. Poprvé byli s Janou Paulovou a Zdeňkem Fialou po druhé s Ladou Kománkovou a Richardem Tesaříkem a teď jsou v duelu s Ivou Kubelkovou a Jaroslavem Molnárem.Jana tancuje pro svou malou dceru.Chce jí vytancovat bezbariové bydlení.

7 Teď jsou v duelu s Janou a Tomášem.Tancují pro Ivu, která je na vozíku. Chtěli by pro ni vytančit bezbariové bydlení.Iva jednou vzala malou Ivu na focení aby jí splnila její sen.Oběma jim to moc slušelo!Fotky vyjdou v opravdovém módním časopise.

8 Adéla s Danielem tancují pro Lenku, která je na vozíku a potřebuje drahou operaci. Zatím nebyli ani jednou v duelu. Daniel hned týden po skončení bailanda bude slavit svatbu. Při zkoušení utrpěla Adéla nehodu žeber. Když Adéla tancovala strašně zhubla a má podezření na anorexii.

9 Tancují pro malého Danečka.Který má šedý zákal. Chce pro něho vytančit opatrovatelku. Zatím byli jenom jednou v duelu. Někdo by tomu možná nevěřil ale Petra kvůli Bailandu opustila přítelkyně. Prostě mu řekla buď já nebo Bailando. Petr s Lucií jsou nejusměvavější pár z Bailanda.

10 Je nám 12 let Verča se narodila 9.9.1994 Terka se narodila 2.4.1995 Obě se díváme na Bailando Terka fandí Adéle a Danielovi Verča fandí Lucii a Petrovi


Stáhnout ppt "Ladislava Dolhá a Jiří Mádl tancovali pro Laďčinu sestru, která utrpěla autonehodu. Chtěla pro ní vytancovat léčbu v lázních. Nejdřív to měla být drahá."

Podobné prezentace


Reklamy Google