Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kampaňový DCC balíček pro kvalitní mléko –

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kampaňový DCC balíček pro kvalitní mléko –"— Transkript prezentace:

1 Kampaňový DCC balíček pro kvalitní mléko 2014.02.01 – 2014.04.30.
Kampaňový DCC balíček pro kvalitní mléko Pre-populated title slide •Use the return key to add a line in the Blue box to get the best result. Max 4 lines of text •The speaker name can be used in blue or white as standard but can be used in any other complement color if needed on images to ensure good readability. Header and Footers Placeholders for headers and footers are inserted into the master. To activate them select the “Footer and Header” menu under “View”. They enable you to identify: Slide or page number A copyright symbol, DeLaval endorsement and year A unique presentation reference name/job number Date / time reference © deLaval 2008 1

2 DCC pro kvalitní mléko Rádi byste zlepšili kvalitu vámi produkovaného mléka, sýrů nebo jogurtů? Máte vysoký počet somatických buněk ve vašem tanku? Rádi byste kontrolovali zdravotní stav vemen vašich krav? Profesionální diagnostický přístroj DeLaval DCC měřič somatických buněk!

3 DCC pro kvalitní mléko Unikátní technologie měřiče somatických buněk DeLaval DCC je založena na optických měřeních. DCC díky své malé velikosti je snadno přenositelný měřící přístroj, který můžete použití kdekoliv a ihned. Přesná a spolehlivá hodnota obsahu somatických buněk ve vloženém vzorku mléka se Vám na měřiči DCC zobrazí do 45 vteřin.

4 DCC pro kvalitní mléko Už není třeba se obávat o kvalitu vašeho mléka!
Díky přesným měření přístroje DCC obdržíte přesná a profesionálně zpracovaná data během okamžiku. DCC měřič od DeLaval je základním vybavením mléčných farem a pomocník pro management stáda.

5 DCC pro kvalitní mléko Kampaňový DCC balíček: Balíček obsahuje:
1 sadu DCC startovacího kitu 1 modrou tašku 1 balení kazet (72 pcs)

6 DCC pro kvalitní mléko Speciální kampaňový balíček za speciální cenu!
Zákaznická cena DCC balíček: CZK + DPH

7 DCC pro kvalitní mléko Tato kampaň začíná 1. února a končí 30. dubna 2014 Speciální kampaňová cena v rámci akce DCC pro kvalitní mléko je platná pouze pro uvedené výrobní číslo a období. Veškeré objednávky se speciálním výrobním číslem by měli dorazit do uvedeného období, aby mohla být použita speciální cena.

8 DCC kampaň pro kvalitní mléko 1. 2. 2014 – 30. 4. 2014
DCC kampaň pro kvalitní mléko Conclusion page with an image: If you want to use an image as a background on this page, just insert the image of your choice on top of the light gray background. The image must not obscure the branding and the footer information at the bottom. © deLaval 2008


Stáhnout ppt "Kampaňový DCC balíček pro kvalitní mléko –"

Podobné prezentace


Reklamy Google