Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Datový balíček Ufonův internet U:fon přichází s další atraktivní datovou nabídkou. Od 10.9. budou moci zákazníci, kteří už mají nebo si pořídí Ufonův mobilní.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Datový balíček Ufonův internet U:fon přichází s další atraktivní datovou nabídkou. Od 10.9. budou moci zákazníci, kteří už mají nebo si pořídí Ufonův mobilní."— Transkript prezentace:

1 Datový balíček Ufonův internet U:fon přichází s další atraktivní datovou nabídkou. Od 10.9. budou moci zákazníci, kteří už mají nebo si pořídí Ufonův mobilní telefon, využít také datový balíček Ufonův internet a připojit se tak kdykoliv a kdekoliv k Internetu jen za 200 Kč měsíčně s DPH.

2 Datový balíček Ufonův internet je nový datový produkt jedná se o službu Ufonův Internet, tedy připojení rychlostí až 153 kbps (v praxi obvykle 40-60 kbps), tedy stejnou službu, která je nyní poskytována prostřednictvím pevných bezdrátových telefonů a terminálů, v tomto případě ovšem dostupná pomocí mobilního telefonu. Definice balíčku Ufonův internet Cena je 200 Kč za měsíc včetně DPH Jedná se o měsíční paušál a není účtována žádná cena za objem dat či čas připojení FUP je uplatněna stejná jako pro Ufonův internet, tj. 1 GB za měsíc Jedná se o doplňkovou službu a je tedy možno ji aktivovat pouze jako balíček ke kterémukoli z Ufonových nonstop mobilních tarifů. V případě aktivace/deaktivace v průběhu účtovacího období bude účtováno poměrným způsobem. Pro použití služby musí mít zákazník usb kabel, jehož cena je 220 Kč s DPH (včetně CD)

3 Datový balíček Ufonův internet Použití balíčku Ufonův internet Pro použití služby musí mít zákazník mobilní telefon s kterýmkoli Ufonovým nonstop tarifem (tj. ZA Nula, ZA 100, ZA 300, ZA 600 Rodina) Dále musí mít zákazník usb kabel k příslušnému typu telefonu (nyní U-400, v průběhu září také AIJI AM-110). Tento kabel bude zákazníkovi distribuován poštou na základě objednání datového balíčku. Případně si ho koupí v některém z prodejních kanálů Balení usb kabelu obsahuje také instalační CD. Na tomto CD jsou: Aplikace průvodce připojením, která umožní snadnou a automatickou instalaci připojení k internetu Návod na ruční připojení k internetu a ovladače (pro zákazníky, kteří preferují tuto možnost)

4 Procesy a postupy Objednání společně s hlavní službou V případě nového zákazníka, dojde k objednání Balíčku Internetu společně s hlavní službou, viz. PP Založení zákazníka, nová aktivace (automatická objednávka) Prodejce musí vepsat do pole poznámka: Balíček U:fonův internet ke službě X V případě, že zákazník chce poslat i datový kabel, který je užívání služby nutný, vepiše prodejce do poznámky také Požadavek na datový kabel V prodejním kanále ZP je možné prodat datový kabel přímo Objednání stávajícím zákazníkem U:fona Pokud má zákazník již mobilní službu, může si doobjednat Balíček Internetu zavoláním na zákaznickou linku Operátoři zadají požadavek na dokoupení datového kabelu a ten bude zákazníkovi poslán poštou

5 Datový balíček Ufonův internet Otázky a odpovědi k datovému balíčku Ufonův internet Pro koho je datový balíček Ufon určený? Především pro zákazníky, kteří potřebují příležitostné připojení k internetu kdekoli a kdykoli, například pro surfování či vyřízení e-mailů, spíše než pro přenos velkých objemů dat. Kde si může zákazník balíček koupit? Balíček je možné objednat na ufonově lince *88… Jaký telefon je vhodný, může zákazník balíček použít s pevným bezdrátovým telefonem? Datový balíček je možné aktivovat k mobilnímu tarifu, tedy pouze k mobilnímu telefonu. K pevnému bezdrátovému telefonu a například tarifu Ufonův telefon není možné balíček aktivovat.


Stáhnout ppt "Datový balíček Ufonův internet U:fon přichází s další atraktivní datovou nabídkou. Od 10.9. budou moci zákazníci, kteří už mají nebo si pořídí Ufonův mobilní."

Podobné prezentace


Reklamy Google