Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

OEMFPPOpen Open Value (s omezeným rozsahem) Open Value (pro celou společnost)OVSSelect PlusEAEAS Zákaznický profil Organizace kupující nový počítač nebo.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "OEMFPPOpen Open Value (s omezeným rozsahem) Open Value (pro celou společnost)OVSSelect PlusEAEAS Zákaznický profil Organizace kupující nový počítač nebo."— Transkript prezentace:

1 OEMFPPOpen Open Value (s omezeným rozsahem) Open Value (pro celou společnost)OVSSelect PlusEAEAS Zákaznický profil Organizace kupující nový počítač nebo server Organizace kupující 1 nebo 2 licence Malé a střední podniky požadující snadnou jednorázovou transakci Malé a střední podniky požadující jednodušší správu licencí Malé a střední podniky požadující standardizaci softwaru v celém podniku Malé a střední podniky požadující standardizaci softwaru v celém podniku a výhody z nevlastnění softwaru Střední a velké podniky požadující flexibilitu při nákupu platbě za licence podle potřeby Střední a velké podniky požadující standardizaci softwaru v celém podniku Střední a velké podniky požadující standardizaci softwaru a výhody z nevlastnění Klíčový přínos pro zákazníka V případě zakoupení nového počítače je předinstalován a jeho životnost trvá a končí s životností počítače Řešení pro max. 5 počítačů zahrnuje: software, CD, návod a licenční podmínky v jednom balení. Na konci období jste vlastníky licence. Zjednodušená správa licencí a rozložené platby. Na konci období jste vlastníky licence a můžete standardizovat verze v celé společnosti. Zjednodušená správa licencí a rozložené platby. Na konci období jste vlastníky licence. Snížení nákladů na licence pomocí modelu založeného na pronájmu a přesun softwaru z nákladů CAPEX do OPEX Flexibilní platby během provozu pro větší organizace Nejvýhodnější cena pro větší organizace a zjednodušená správa licencí a rozpočtu Nejvýhodnější pro větší organizace, zjednodušená správa licencí a rozpočtu, nejnižší pořizovací náklady Minimální vstupní požadavky Žádná vstupní úroveň 5 licencí5 počítačů 250 počítačů Ideální velikost pro zákazníkaVšechny velikostiDo 25 počítačů10 - 25025-250 250+ Období platnosti smlouvyNení k dispozici. 2 roky3 roky Bez vypršení platnosti (SA 3 roky) 3 roky Dostupné licenční nabídky Licence Licence a program Software Assurance Volitelně SA Volitelně SA Program Software Assurance Volitelně SA prostřednictvím VL po 90 dnů Volitelně SA Volitelně SA Platební podmínky Zaplaceno v plné výši v době nákupu. Pořizovací náklady v plné výši Platba rozdělena do 3 let Roční platby Pouze pořizovací cena licence nebo pořizovací cena/režie 3 roky za L+SA Platba rozdělena do 3 letRoční platby Možnosti upgradu Možnost přidání SA prostřednictvím smlouvy VL Nabídka některých upgradů Volitelně SA Volitelně SA Zůstávají zákazníkovi licence po vypršení smlouvy? Jejich platnost končí s vypršením životnosti hardwaru. Obnova nebo volitelné odkoupení Volitelné odkoupení Možnosti licence na operační systém Windows Jediný legální způsob pořízení operačního systému Windows na základě licence K dispozici POUZE licence na upgrade (zákazník potřebuje základní licenci OEM nebo FPP ke KAŽDÉMU počítači, který chce upgradovat) Windows Professional/Business nebo vyšší verze vyžadují upgrade prostřednictvím multilicenčního řešení. Skladové jednotky Windows Home (Basic/Premium) nejsou vhodné pro podnikové zákazníky.

2 Výběr správných programů Ano Zvažte možnost OEM pro licence na operační systém Poznámka: OEM/FPP je jediný legální způsob pořízení základní licence na OS Windows. Licence pouze na upgrade jsou k dispozici prostřednictvím multilicenčních programů. Zvažte možnost OEM pro licence na operační systém Poznámka: OEM/FPP je jediný legální způsob pořízení základní licence na OS Windows. Licence pouze na upgrade jsou k dispozici prostřednictvím multilicenčních programů. Potřebujete zakoupit 5–250 licencí? Chcete být aktuální a mít nejnovější software společnosti Microsoft a přitom mít platby za licence rozloženy do tří let? Chcete provést standardizaci na základě produktů Windows, Office či serverových produktů společnosti Microsoft? Chcete nejnižší pořizovací náklady, nebo se počet počítačů ve vaší společnosti mění, nebo chcete pořídit předplatné na software společnosti Microsoft? Méně než 5: Zvažte FPP (maloobchod) Více než 250: Zvažte podnikovou smlouvu nebo program Select Plus Méně než 5: Zvažte FPP (maloobchod) Více než 250: Zvažte podnikovou smlouvu nebo program Select Plus Open License: Nabízí ceny na základě množství a flexibilitu pořizování licencí podle potřeby. Open Value v omezeném rozsahu: Zahrnuje výhody programu Software Assurance, jako jsou práva na nové verze licencovaného softwaru a flexibilita rozložení plateb do tří let. Open Value pro celou společnost: Přináší další úspory zákazníkům, kteří si pořídí alespoň jednu součást platformového softwaru. Potřebujete koupit nový hardware? Open Value Subscription: program pro celou organizaci, který poskytuje flexibilitu a snížení krátkodobých nákladů u netrvalých licencí. Ne Ano Ne Ano Ne Ano


Stáhnout ppt "OEMFPPOpen Open Value (s omezeným rozsahem) Open Value (pro celou společnost)OVSSelect PlusEAEAS Zákaznický profil Organizace kupující nový počítač nebo."

Podobné prezentace


Reklamy Google