Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Krizová situace Člověk a jeho zdraví. Krizová situace Člověk a jeho zdraví.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Krizová situace Člověk a jeho zdraví. Krizová situace Člověk a jeho zdraví."— Transkript prezentace:

1

2 Krizová situace Člověk a jeho zdraví

3 Šablona: ICT2-2-53 PRV ČAJZ Tísňová volání
Anotace: tísňové linky, jejich čísla, nebezpečné situace Autor: Mgr. Kateřina Brandejsová Jazyk :Čeština Očekávaný výstup: uplatňuje základní dovednosti a návyky související s podporou zdraví a jeho preventivní ochranou, ošetří drobná poranění a zajistí lékařskou pomoc Speciální vzdělávací potřeby - žádné - Klíčová slova : první pomoc,tísňová volání, nebezpečné situace Druh učebního materiálu : prezentace ppt. – pracovní list Druh interaktivity: aktivita Cílová skupina :Žák Stupeň a typ vzdělávání: základní vzdělávání – první stupeň, 1. období Typická věková skupina 7-9 let Celková velikost – 78,5 kB -soubor ppt.

4 Požár zaparkovaného auta
Vybarvi stejnou barvou číslo tísňového volání a jeho název. Potom vybarvi příslušnou barvou situace, které k nim náleží. Havarované auto, lidé zůstali uvnitř Požár zaparkovaného auta Požár v bytě Nehybný člověk leží na ulici Záchranná služba Někomu z rodiny se udělalo špatně 150 Vykradený byt Policie Topící se člověk 158 Požár lesa Hasiči Je-li ohrožen život nebo zdraví člověka 155 Zdroj: REZUTKOVÁ, Hana a Lenka BRADÁČOVÁ. Pracovní sešit ke Světu okolo nás. Ilustrace Kateřina Bittmanová. Všeň: Alter, 2006, 2 sv. ISBN X2.


Stáhnout ppt "Krizová situace Člověk a jeho zdraví. Krizová situace Člověk a jeho zdraví."

Podobné prezentace


Reklamy Google