Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Patronus 11/06 Od Jenny. Profesor Snape (Andrey) Andy svojí roli bere nesmírně vážně. Je bratrem Lucka ale v Řádu to na něm vidět není. Svět HP mu pomáhá.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Patronus 11/06 Od Jenny. Profesor Snape (Andrey) Andy svojí roli bere nesmírně vážně. Je bratrem Lucka ale v Řádu to na něm vidět není. Svět HP mu pomáhá."— Transkript prezentace:

1 Patronus 11/06 Od Jenny

2 Profesor Snape (Andrey) Andy svojí roli bere nesmírně vážně. Je bratrem Lucka ale v Řádu to na něm vidět není. Svět HP mu pomáhá vyrovnávat se s bolestí z reálu, i v civilu je uzavřený a často jízlivý, ale pod temnou slupkou se skrývá citlivý člověk. Ovšem jak to bývá žáci ho začínají nenávidět.

3 Myslánka Dobrý den, Chtěl bych se omluvit za to, že jsem se nechal na vést prof. Snapeem a napsal jsem to co jsem napsal do kabinetu profesorky Prýtové. Mrzí mě to. Omlouvám se. Draco Malfoy

4 Nahradí je plesy? Podle nejnovějších informací ředitel školy chce příští rok zrušit tradiční akce: Celebrityparty a Rickmancon a nahradit je plesy: Vánočním, Valentýnským a Dušičkovým. Postavit se proti tomu nebo toto podpořit můžete na jeho adrese.

5 Po třetí nic! Tonks a Imladril stále bojují o podpis Alana Rickmana. Nepříznivá situace jeho volného času jim donesla zase jen omluvný dopis. Ale prosím nezoufejte, brzy by se to mělo spravit. Zkoušejte to dál nebo počkejte až se situace zlepší.

6 Konečně po 8 letech! Ale čekání na autogram Andrei Bocelliho se Imadrilo a Tonks vyplatilo. Hodný pan Ballanti jim podpis zdarma zaslal. „Andrea o své fanoušky velice dbá a obklopuje se jen srdečnými a ochotnými lidmi, proto to vyšlo.“ uvedl Imladril. Info i tom jak podpis získat najdete po aktualizaci na webu klubu Pegasus.

7 5 minut s Mr. Malfoyem 1.Víno nebo cola? Jak kdy co. 2. Slyšel jste jméno Lucius ještě jinde? Myslím, že v Asterixovi. 3. Jaké to je mít v klubu syna? Příjemné. 4. Libí se vám jak hraje Janson? Ano, ale víc Hugo, když nepočítám Alana. 5. Jste hrdý na to že jste sexy? Jistě, dává mi to sebevědomí.

8 Elton nemá adresu! Podle informace, kterou poskytla Veni Tonks, sir Elton John žádnou autogramovou adresu neuveřejnil. Proto neváhejte a jeďte na jeho koncert a počkejte si na něj nebo hold budete muset počkat až se vrátí do ČR! Není arogantní a rád se podepíše, adresu zjevně zrušil kvůli výhružným dopisům o kterých ještě minulý rok byli zprávy na internetu.

9 Sestavil R. J. L. Pokud cokoliv máte na uveřejnění prosím napište mi to. Díky. d.velisek@seznam,cz


Stáhnout ppt "Patronus 11/06 Od Jenny. Profesor Snape (Andrey) Andy svojí roli bere nesmírně vážně. Je bratrem Lucka ale v Řádu to na něm vidět není. Svět HP mu pomáhá."

Podobné prezentace


Reklamy Google