Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

INFORMATIKA 7 Číslování stránek III2 - I7- 13. ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "INFORMATIKA 7 Číslování stránek III2 - I7- 13. ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,"— Transkript prezentace:

1 INFORMATIKA 7 Číslování stránek III2 - I7- 13

2 ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive Praktikum z informatiky v 7. ročníku, oblast Informační a komunikační technologie. Doplněno o úkoly. Zaměřeno na práci s počítačem a využití informací z internetu. Materiál lze využít pro společnou práci ve třídě pomocí dataprojektoru nebo na interaktivní tabuli.

3 Číslování stránek Je velmi užitečný nástroj, který slouží pro orientaci v dokumentu, stejně jako v knize. Efekt je na místě, pokud bude dokument většího rozsahu posléze vytištěn. Čísla stránek se nejčastěji uvádějí v zápatí stránky, ale mohou být i v jejich záhlaví. Je třeba zapnout kartu VLOŽENÍ.

4 Nástroj vložení číslování stránek

5 Po kliknutí na vložení číslování stránek se otevře nabídka, kde si dále vybereme, kam číslo stránky budeme chtít na stránce vložit. Posléze lze upravit také font písma tohoto čísla stránky, barvu, atd. Doporučuje se provést číslování až na konec práce s textem.

6 Zdroje obrázků: Obrázek na snímku č.4 v této prezentaci byl vytvořen nástrojem snímek obrazovky ze sady MS Office – pořídil autor prezentace


Stáhnout ppt "INFORMATIKA 7 Číslování stránek III2 - I7- 13. ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,"

Podobné prezentace


Reklamy Google