Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Hezké foto a citáty k tomu

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Hezké foto a citáty k tomu"— Transkript prezentace:

1 Hezké foto a citáty k tomu

2  Přijde v životě chvíle, kdy ztratíš to nejdražší co jsi měl, pro co jsi žil, smál se a někdy i uronil slzu. V tu chvíli bys nejradši umřel, ale ŽIVOT JDE DÁL !!! A někde v dáli na Tebe čeká štěstí !! Zatím je skryté a Ty proto musíš dál, abys ho našel !!!

3  Všichni se navzájem opouštíme, měníme se, umíráme, přerůstáme své nejlepší přátele. Ale i když tě opravdu opustím, budeš už mít v sobě něco z mé bytosti, budeš už někdo docela jiný! Pravě proto, žes mě poznal.

4 Láska je věčná a je to nejcennější dar, který může člověk člověku dát
 Láska je věčná a je to nejcennější dar, který může člověk člověku dát. Měl by si jí každý vážit a starat se o ní, protože je krásná jako rozkvetlá růžička a křehká jako žena sama.

5 Minulost nezměníš. Z minulosti se pouč a dobře si to zapamatuj
Minulost nezměníš. Z minulosti se pouč a dobře si to zapamatuj. Je zbytečné trápit se tím, co se stalo. Pokus se to pochopit.

6  Jestliže mlčíš - mlč z lásky, jestliže mluvíš - mluv z lásky, jestliže napomínáš - napomínej z lásky, jestliže odpouštíš - odpouštěj z lásky...

7 Všichni toužíme po štěstí
 Všichni toužíme po štěstí. Ale když se vydáme na cestu, klopítáme ve tmě. Riskujeme, že si spleteme směr, nebo že dokonce půjdeme na opačnou stranu. Ba co víc, pokud po chybné cestě postupujeme dále, můžeme se svému cíli jěště více vzdálit. Čím více se tedy snažíme štěstí nalézt, tím obtížněji k němu dospíváme.

8 Vzpomeň si až hvězdy zhasnou, vzpomeň si na chvíli krásnou
 Vzpomeň si až hvězdy zhasnou, vzpomeň si na chvíli krásnou. Vzpomeň si až půjdeš spát, vzpomeň si, že je někdo kdo má Tě rád.


Stáhnout ppt "Hezké foto a citáty k tomu"

Podobné prezentace


Reklamy Google