Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pravdy O lásce.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pravdy O lásce."— Transkript prezentace:

1 Pravdy O lásce

2 V životě můžeš prosit, můžeš plakat či dokonce proklínat
V životě můžeš prosit, můžeš plakat či dokonce proklínat. To všechno můžeš! Jediné co musíš je bojovat! Bojovat o lásku, touhu a o místo na tomhle zpropadeným světe ...

3 Až najdeš co jsi nikdy neztratil, ucítíš cos nikdy necítil
Až najdeš co jsi nikdy neztratil, ucítíš cos nikdy necítil. Poznáš že láska není jen milování, ale především velká obět a uctívání. Zastav čas a ohlédni se zpět, zjistíš, že na lásce stojí svět. Proto važ si toho co za běžné pokládáš, neboť pozdě je brečet, když už to postrádáš.

4 Nejkrásnější pocit na světě je být milován, ale ještě nádhernější pocit je někoho milovat.

5 Milujeme-li někoho, stále se k němu vracíme, miluje-li někdo nás, stále se on vrací k nám, i když třeba jen v myšlenkách ...

6 Usmívej se! To je druhá nejkrásnější věc, kterou můžeš dělat svými ústy.

7 Láska není o tom najít si někoho s kým budeš žít, je to tom najit si někoho bez koho NEMŮŽEŠ žít.

8 Přijde v životě chvíle, kdy ztratíš to nejdražší co jsi měl, pro co jsi žil, smál se a někdy i uronil slzu. V tu chvíli bys nejradši umřel, ale ŽIVOT JDE DÁL!!! A někde v dáli na Tebe čeká štěstí!! Zatím je skryté a Ty proto musíš dál, abys ho našel !!!

9 Každej děláme chyby a musíme za ně platit, největší chybou je zamilovat se a nechat si lásku utéct mezi prstama ....

10 V živote potkáš mnoho známých, hodně kamarádů, málo přátel, ale jen jedu Lásku! Říká se jí: TA PRAVÁ!!!

11 Když budeš vědět, že pláčeš pro toho koho máš rád, poznáš, že je to LÁSKA.

12 Láska je věčná a je to nejcennější dar, která může člověk člověku dát
Láska je věčná a je to nejcennější dar, která může člověk člověku dát. Měl by si ji každý vážit a starat se o ni, protože je krásná jako rozkvetlá ružička a křehká jako žena sama.

13 Za svůj život poznáš hodně lidí
Za svůj život poznáš hodně lidí. Někteří z něj odejdou bez rozloučení, ale z každého, na kterém Ti alespoň trochu zaleželo, Ti kousek zůstal. Tak jako jemu zůstal kousek z Tebe ...

14 Všichni toužíme po štěstí
Všichni toužíme po štěstí. Ale když se vydáme na cestu, klopýtáme ve tmě. Riskujeme,že si spleteme směr, nebo ze dokonce půjdeme na opačnou stranu.Ba co víc, pokud po chybně cestě postupujeme dále,můžeme se svému cíli ještě více vzdálit. Čím více se tedy snažíme štěstí nalézt, tim obtížněji k němu dospíváme.

15 Zkus se zastavit a přemýšlet. nad životem, láskou, štěstím
Zkus se zastavit a přemýšlet... nad životem, láskou, štěstím... víš na co přijdeš? Že jediné, co v živote stojí za to, je Láska, která přináší to největší štěstí

16 Miluj toho, kdo miluje Tebe. Není umění milovat, ale nezklamat
Miluj toho, kdo miluje Tebe! Není umění milovat, ale nezklamat. Je třeba vidět srdcem a ne očima, protože to, co je důležité je neviditelné.

17 Co je to vlastně láska? Nemůžeš se ji dotknout, nevidíš ji, nemůžeš ji jen tak najít. Láska je to, co si tě samo najde a dotkne se to tvého srdce.

18 Stači jen jedna minuta abychom si někoho zamilovali, ale nestačí celý život abychom na něho zapomněli!

19 Mít někoho rád a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.

20 Milovat neznamená jen mít rád, milovat je věřit a pravdu znát
Milovat neznamená jen mít rád, milovat je věřit a pravdu znát. Milovat je odpustit a znovu podat ruce, milovat je rozdělit duši i srdce. Není jen mít rád, je zázrak MILOVAT.

21 Láska je jako příklad z matematiky
Láska je jako příklad z matematiky. Počítáš a u výsledku zjistíš, že jsi někde udělal chybu. Chceš se vrátit a najit ji, ale nejde to-zvoní... Když však nastane čas kontrolní písemky, stane se někdy, že se v ní setkáme se stejným příkladem, ve kterém jsme tenkrát chybovali a můžeme jen doufat, ze se té chybě vyhneme ...

22 Pokud někoho miluješ, musíš milovat i jeho chyby
Pokud někoho miluješ, musíš milovat i jeho chyby. Ale pokud máš snahu tyto chyby změnit, nemiluješ přímo jeho ale svou vysněnou postavu ideálního partnera. Vždyť nedokonalost patři k člověku a dokonalost neexistuje.

23 Až jednou pochopíš co život ti dal, že čas byl tvůj nepřítel a někdy i král. Že prstýnek z touhy ti navlékne déšť, že láska je nádherná a vzpomínky též. Buď jako dítě a přej si to zas. A tvař se že nevíš, že vinen je čas ...

24 Když Tě láska vábí, následuj ji, i když jsou její cesty těžké a klikaté. A když Tě její křídla obejmou, oddej se jim, i když Tě může zranit meč ukrytý pod jejím peřím. A když k Tobě promluví, důvěřuj jí, i když její hlas může rozmetat Tvé sny jako severák, který se přežene zahradou.

25 Láska je pět písmen, které znamenají na světě to nejkrásnější
Láska je pět písmen, které znamenají na světě to nejkrásnější. Láska nevidíš, neslyšíš, nemůžeš ji nahmatat, přesto ji ale vnímáš a cítíš celou svou duší.

26 Když ztratíš někoho koho miluješ, ztratíš i kousek sebe, který už nikdy nenajdeš ... a pak se ho snažíš najít po zbytek svého života ...

27 Láska je krásná, někdy i bolí, ale presto stojí pro ni žít, radovat se, být nešťastný a přece se všemu smát, je to život, a ten je přece krásný.

28 Říkali, že všechny cesty někam vedou, že hory čni až do mraků, že všechny strasti jednou přejdou, že svět, je plný zázraků! Kdo tvrdil to? Kdo si za tim stál? Musel být blázen, nebo miloval.

29 Většinou neznáme všechny souvislosti
Většinou neznáme všechny souvislosti. I když máš víru, potřebuješ také důvěru, že vše, co přichází, se vždy děje ve tvůj prospěch. A to se vyjeví až časem. Někteří lide přicházejí do našeho života a rychle odcházejí, někteří se stávají našimi přáteli a zůstanou na chvilku. Presto zanechávají v našich srdcích nádherné stopy - a my nezůstaneme nikdy zcela stejní, protože dobří přátele nás proměnují!


Stáhnout ppt "Pravdy O lásce."

Podobné prezentace


Reklamy Google