Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Příběh Porteš Jeřábek. Vynikající kovář Byl jednou jeden kovář, který se jmenoval Vladislav. Který měl dobré obchody. Dělal koňům podkovy. Dělal meče.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Příběh Porteš Jeřábek. Vynikající kovář Byl jednou jeden kovář, který se jmenoval Vladislav. Který měl dobré obchody. Dělal koňům podkovy. Dělal meče."— Transkript prezentace:

1 Příběh Porteš Jeřábek

2 Vynikající kovář Byl jednou jeden kovář, který se jmenoval Vladislav. Který měl dobré obchody. Dělal koňům podkovy. Dělal meče pro vzácné rytíře a krále Ivana. Král Zvěrokaz z dalekého německa Slyšel o kováři,který dělal úžasné meče. Tak vzkázal svým rytířům a poddaným:„Zaútočíme na hrad Kostělov a uneseme kováře vladislava.“

3 Po dvou dnech se u hradeb setkaly vojska krále Zvěrokaze a krále Ivana. Ivan byl velice překvapen ale před touto nocí zabezpečil hrad různými pastmi. Takže když král Zvěrokaz Plížil k vtupní bráně na jeho vojáky čekala past. Zvěrokazovi vojáci spadly do hluboké jámy. A král Ivan vyhrál. Zazvonil zvonec a shrek užral konec.

4 Konec


Stáhnout ppt "Příběh Porteš Jeřábek. Vynikající kovář Byl jednou jeden kovář, který se jmenoval Vladislav. Který měl dobré obchody. Dělal koňům podkovy. Dělal meče."

Podobné prezentace


Reklamy Google