Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

INNOVATIVE METHODS AND PRACTICES TO FACILITATE SOCIAL INCLUSION VIZUÁLNÍ WORKSHOP VIZUÁLNÍ WORKSHOP “Rovné příležitosti a nediskriminace” Školící materiál.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "INNOVATIVE METHODS AND PRACTICES TO FACILITATE SOCIAL INCLUSION VIZUÁLNÍ WORKSHOP VIZUÁLNÍ WORKSHOP “Rovné příležitosti a nediskriminace” Školící materiál."— Transkript prezentace:

1 INNOVATIVE METHODS AND PRACTICES TO FACILITATE SOCIAL INCLUSION VIZUÁLNÍ WORKSHOP VIZUÁLNÍ WORKSHOP “Rovné příležitosti a nediskriminace” Školící materiál

2 INNOVATIVE METHODS AND PRACTICES TO FACILITATE SOCIAL INCLUSION Projekt LIGHT Cílem projektu je zvýšit stupeň sociálního začlenění seniorů, nezaměstnaných a přistěhovalců se zvláštním důrazem na ženy. V modelu sociální mobility (SMM) jsou představeny nové vzdělávací cesty, jak zvýšit sociální mobilitu pro překonání sociálního vyloučení. Očekávaný dopad se zaměřuje na zvýšení kapacity cílových skupin, aby se přesunuly od sociálního vyloučení k sociální inkluzi, zvýšením jejich sociální mobility.

3 INNOVATIVE METHODS AND PRACTICES TO FACILITATE SOCIAL INCLUSION Projekt LIGHT

4 INNOVATIVE METHODS AND PRACTICES TO FACILITATE SOCIAL INCLUSION CÍL VIZUÁLNÍHO WORKSHOPU Cílem vizuálního workshopu je pomoc seniorům, nezaměstnaným a migrantům k rozvoji jejich občanských kompetencí v oblasti rovných příležitostí a nediskriminace, aby se přizpůsobili různorodé a měnící se společnosti a trhu práce, a ochrana lidských práv.

5 INNOVATIVE METHODS AND PRACTICES TO FACILITATE SOCIAL INCLUSION Agenda VIZUÁLNÍHO WORKSHOPU 1.Přivítání 2.Cvičení pro prolomení ledů 3.Příspěvek lektora: „Diskriminace a co říkají zákony“ 4.Hra: „Udělejte krok vpřed” 5.Příspěvek lektora: „Co můžete udělat“ 6.Kvíz o diskriminaci 7.Případová studie (skupinová práce) 8.Zpětná vazba 9.Evaluace a závěr

6 INNOVATIVE METHODS AND PRACTICES TO FACILITATE SOCIAL INCLUSION Cvičení pro prolomení ledů

7 INNOVATIVE METHODS AND PRACTICES TO FACILITATE SOCIAL INCLUSION Diskriminace a co říkají zákony

8 INNOVATIVE METHODS AND PRACTICES TO FACILITATE SOCIAL INCLUSION Hra: „Udělejte krok vpřed“

9 INNOVATIVE METHODS AND PRACTICES TO FACILITATE SOCIAL INCLUSION Co můžete udělat

10 INNOVATIVE METHODS AND PRACTICES TO FACILITATE SOCIAL INCLUSION Kvíz o diskriminaci

11 INNOVATIVE METHODS AND PRACTICES TO FACILITATE SOCIAL INCLUSION Případová studie

12 INNOVATIVE METHODS AND PRACTICES TO FACILITATE SOCIAL INCLUSION Zpětná vazba

13 INNOVATIVE METHODS AND PRACTICES TO FACILITATE SOCIAL INCLUSION Závěr Obrázky v této prezentaci jsou součástí celoevropské informační kampaně "Pro rozmanitost. Proti diskriminaci.„ pořádané Generálním ředitelstvím pro zaměstnanost, sociální věci a rovné příležitosti při Evropské komisi.


Stáhnout ppt "INNOVATIVE METHODS AND PRACTICES TO FACILITATE SOCIAL INCLUSION VIZUÁLNÍ WORKSHOP VIZUÁLNÍ WORKSHOP “Rovné příležitosti a nediskriminace” Školící materiál."

Podobné prezentace


Reklamy Google