Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Radion Drozdov.  První hry se objevují v roce 1947.  Thomas Goldsmith si nechal patentovat tento nápad a vymyslel tak první hru.  Hra se odehrávala.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Radion Drozdov.  První hry se objevují v roce 1947.  Thomas Goldsmith si nechal patentovat tento nápad a vymyslel tak první hru.  Hra se odehrávala."— Transkript prezentace:

1 Radion Drozdov

2  První hry se objevují v roce 1947.  Thomas Goldsmith si nechal patentovat tento nápad a vymyslel tak první hru.  Hra se odehrávala ve vesmíru na,,monitoru“, který měl 30cmx30cm.  Hra neměla jméno.

3

4  V roce 1949 až 1969 vyšlo několik desítek her mezi ně patří Pong, Spacewar a několik baseballových her.  Hra Spacewar se stala průkopníkem začala se šířit na internetu i arkádách

5

6  V roce 1971 vyšla na arkádách remake Spacewar pod jménem Galaxy Game  Atari odkoupila práva na pong a vydala arkádovou verzi  Největší průkopník arkád je Gun Fight

7

8  V roce 1972 vyšla 1. konzole, která byla určena pro hraní doma a pro celou rodinu Magnavox Odyssey  Za 2 roky se jí prodalo přes 2 miliony  Většina her byla určena pro,,rodinou zábavu“, ale obsahovala také pár sportovních her a Pong.

9  Neměla v podstatě žádné grafické zpracovaní her  Po obrazovce se honili jen dvě tečky  Grafiku v roce 1973 přidali pomocí folii, které se lepili na obrazovku TV.

10

11  Po nespočtu Pong konzolích vyšlo Atari 2600, které se stalo neprodávanější konzolí v USA  Stalo se tak díky nejlepším hrám jako jsou Space Invaders, Donkey Kong a nespočtu her podle filmů

12

13  Po Atari 2600 vyšlo několik Atari konzolí, které nebyly populární.  Našel moment kdy Atari bylo jediné na trhu  To skončilo díky Nintendu


Stáhnout ppt "Radion Drozdov.  První hry se objevují v roce 1947.  Thomas Goldsmith si nechal patentovat tento nápad a vymyslel tak první hru.  Hra se odehrávala."

Podobné prezentace


Reklamy Google