Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace na infopanel?

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Prezentace na infopanel?"— Transkript prezentace:

1 Prezentace na infopanel?
Stručný návod a pár rad pro vytvoření prezentace pro systém PIOS (TV infopanel). Informace budou prezentovány na obrazovkách v budovách: A, C, NA a kině Vesmír.

2 1. Rozměr prezentace Prezentace pro infopanel má netypický rozměr (10,8 x 6,1 cm), který je nutno dodržet. Tuto šablonu můžete rovněž použít jako rozměrový podklad své prezentace.

3 2. Zarovnání textu Nevkládejte text až do okraje snímku. Plocha zobrazované prezentace je na obrazovkách částečně ořezána. Text by tak nemusel být vidět, či, v lepším případě, bude „přilepen“ k okraji obrazovky.

4 3. Druhy písma, loga, logotypy
Nezapomeňte, nestandardní písma nebudou korektně zobrazena. Pokud trváte na netypickém fontu, převeďte jej na rastrovou grafiku (obrázek) a ten vložte do prezentace.

5 4. Nastavení prezentace Nastavte si přechody mezi snímky a animace. POZOR! Prezentace musí být nastavena na automaticky režim! Správné nastavení ověříte tak, že prezentace po spuštění, bude fungovat bez jediného kliknutí myši, stále dokola, až do doby, kdy stisknete klávesu ESC.

6 5. Odešlete prezentaci Hotovou prezentaci nám odešlete em na adresu: Uveďte, prosím, požadované datum zahájení a ukončení vysílací relace.


Stáhnout ppt "Prezentace na infopanel?"

Podobné prezentace


Reklamy Google