Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kevin Richardson Kevin Richardson si vytvořil neuvěřitelné pouto důvěry s velkými kočkami - gepardy, levharty a lvy i s.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kevin Richardson Kevin Richardson si vytvořil neuvěřitelné pouto důvěry s velkými kočkami - gepardy, levharty a lvy i s."— Transkript prezentace:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17 Kevin Richardson Kevin Richardson si vytvořil neuvěřitelné pouto důvěry s velkými kočkami - gepardy, levharty a lvy i s jinými šelmami, např. hyenami. Tento muž má 32 let a není pro něho riziko strávit s nimi noc a spát mezi nimi.

18 Richardson bydlí v Wildlife Reserve nedaleko Johannesburgu v Jihoafrické republice a má instinktivní dar, který mu umožňuje bezpečně komunikovat s těmito divokými zvířaty. Plně se jim věnuje a vyjadřuje jim lásku a úctu.

19 Kevin nepoužívá žádné kouzlo nebo triky, i když bezpochyby má zvláštní dar, aby se s těmito zvířaty sblížil. Musí přitom podporovat své vlastní instinkty. Ví, že pokud necítí situaci dobře, nesmí k nim přistupovat – říká Kevin.

20 Tato lvice nemá moc ráda vodu, ale pokud se jí přítel zeptá… není pochyb a objetí napoví vše…

21

22

23

24 Lev, známý jako král džungle, může ukázat svou agresivní podstatu. Kevin ho však objímá, jako kdyby se jednalo o pouhé koťátko. Úžasné je, že tyto šelmy nedělají nic, aby Kevina ulovily. Tito lvi ho znají.

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36


Stáhnout ppt "Kevin Richardson Kevin Richardson si vytvořil neuvěřitelné pouto důvěry s velkými kočkami - gepardy, levharty a lvy i s."

Podobné prezentace


Reklamy Google