Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentační seminář Asociace Univerzit třetího věku 19. – 20. 2. 2007, Plzeň doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. akademický ředitel Univerzita třetího věku Vysoká.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Prezentační seminář Asociace Univerzit třetího věku 19. – 20. 2. 2007, Plzeň doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. akademický ředitel Univerzita třetího věku Vysoká."— Transkript prezentace:

1 Prezentační seminář Asociace Univerzit třetího věku 19. – 20. 2. 2007, Plzeň doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. akademický ředitel Univerzita třetího věku Vysoká škola ekonomická v Praze

2 2 Cíle naplněné v roce 2006 Předání funkce garantů U3V na VŠE Rozpracování ideového základu Didaktické sešity Hardware a software Administrativa U3V Web U3V Čerpání dotace

3 3 Předání funkce garantů U3V na VŠE do června 2006 akademický ředitel: prof. Ing. Stanislav Jireš, CSc. asistentka: Ingebord Miháliková od července 2006 akademický ředitel: doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. tajemnice: Mgr. Ing. Radka Havlová, Ph.D.

4 4 Rozpracování ideového základu Nabídka předmětů rozdělený nové nový

5 5 Pohyb v prevenci a péči o zdraví Kurz se zaměřuje na preventivní a zdravotní cvičení v teorii i praxi. Obsah: problematika hlavních zdravotních potíží v průběhu lidského života v souvislosti s pohybovou aktivitou a možnostmi pozitivního ovlivňování zdravotního stavu pohybem zdravotní poruchy se zvláštním zřetelem na pohybový aparát, dále nemoci kloubů a páteře i svalů ve všech věkových obdobích degenerativní i srdečně cévní onemocnění, obezitu, cukrovku, hypertenzi a další základní anatomické a fyziologické podklady pohybu tak, aby cvičení mohlo být prováděno racionálně a samostatně (doma) Účastníci se seznámí i prakticky s principy racionálního cvičení a osvojí si potřebné pohybové návyky, seznámí se s vhodným pohybovým režimem. Výsledkem kurzu je lepší znalost pozitivního využití preventivního a zdravotního působení pobytu a schopnost praxe nabytých znalostí.

6 6 Didaktické sešity U013 Podnikatelské minimum, U053 MS Word (vyšlo jako skripta), U054 MS Excel, U059 Design webových stránek (osnova), U091 Pohyb v prevenci a péči o zdraví (rozdávána publikace vyučující hrazená z jiného grantu)

7 7 Hardware a software Počítačová učebna SB 307 hardware doplnění 4 PC kapacita učebny nyní 18 studentů software nákup 5 licencí Adobe Premiere Elements

8 8 Administrativa U3V připravený software (MS Office Access) pro základní studijní agendu umožňuje: evidovat přihlášky studentů tisknout zápisové listy tisknout seznamy studentů pro učitele tisknout osvědčení o absolvování jednotlivých předmětů export seznam přijatých studentů na web (v případě jejich souhlasu se zveřejněním)

9 9 Předávání osvědčení o absolvování

10 10 Slavnostní promoce

11 11 Web http://u3v.vse.czhttp://u3v.vse.cz

12 12 Čerpání dotace 280 tis. Kč

13 13 Děkuji za pozornost. Prezentace ke stažení: http://u3v.vse.cz v rubrice Odkazy http://u3v.vse.cz Rozloučení


Stáhnout ppt "Prezentační seminář Asociace Univerzit třetího věku 19. – 20. 2. 2007, Plzeň doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. akademický ředitel Univerzita třetího věku Vysoká."

Podobné prezentace


Reklamy Google