Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Magická scénografie Tým: Filip Ligocki Petr Holáň Richard Kubica Michal Pospíšil.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Magická scénografie Tým: Filip Ligocki Petr Holáň Richard Kubica Michal Pospíšil."— Transkript prezentace:

1 Magická scénografie Tým: Filip Ligocki Petr Holáň Richard Kubica Michal Pospíšil

2 Divadelní Dílny Dílny truhlářská, zámečnická, čalounická, malířsko-kašérská a zbrojířsko- šperkařská jsou vybaveny tou nejlepší dostupnou technologií, vycházející ze současných požadavků. Při výrobě jsou používány jak ověřené, tak zcela nové postupy i materiály, které jsou nedílnou součástí dnešních výrobních požadavků a procesů.

3 Krejčovny (dámská a pánská) i dílna modistky se nachází ve správní budově Divadla Jiřího Myrona. Součástí krejčoven je také provozní sklad kostýmů, který se nachází v provozní budově dekoračních dílen v prvním patře.

4

5 Muzeum Muzeum se nachází v prostorách staré radnice. V části, věnované uměleckohistorickým sbírkám, jsou vystaveny nejlepší a nejvzácnější exponáty Ostravského muzea. Setkáme se zde se starými tisky, vzácnými dřevěnými plastikami, obrazy i sochami. Řemeslnou výrobu představují předměty z cínu, hodiny a hodinky, sklo a porcelán. Samostatná místnost je věnována sbírce militárií - zbraně lovecké, vojenské, orientální, chladné i terčovnice, pistole a revolvery.

6

7 Workshop Jednalo se zde o scénografii. Přesněji o tvorbě nasvícení scény tak aby světlo vytvořilo nějaké,,specialní efekty“.

8

9 Přišlo mi to jako dobře strávený den.Šli jsme dříve domů,co víc si přát? Dílny v divadle byly pěkné, masky se jim tam povedly, ale stále nejlepší bylo asi muzeum,a v něm ta jedna malá místnost, naplněná vitrínami se zbraněmi,a to jak chladnými tak i střelnými. Workshop taky ušel škoda jen, že se pro polovinu nenašla volná židle,ale i polštář postačil

10 Stránka pro efekt…


Stáhnout ppt "Magická scénografie Tým: Filip Ligocki Petr Holáň Richard Kubica Michal Pospíšil."

Podobné prezentace


Reklamy Google