Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 repertoár obsahuje i široký výběr skladeb klasické hudební literatury  směřuje k interpretaci soudobé hudby Hra na elektronické klávesové nástroje.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " repertoár obsahuje i široký výběr skladeb klasické hudební literatury  směřuje k interpretaci soudobé hudby Hra na elektronické klávesové nástroje."— Transkript prezentace:

1

2

3  repertoár obsahuje i široký výběr skladeb klasické hudební literatury  směřuje k interpretaci soudobé hudby Hra na elektronické klávesové nástroje  výuka je obohacena o nácvik improvizačních technik a komorní hru

4 Vyučující hry na elektronické klávesové nástroje: Olga Kostomlatská LudmilaKroupová Ludmila Kroupová Klára Ujevičová Miriam Puklová Jaroslava Štarhová

5 Klávesisté se prezentují nejen jako sólisté, nýbrž také jako pohotoví korepetitoři pro hráče na jiné nástroje.

6

7

8 Působnost žáků klávesového oddělení se neomezuje na koncertní sál základní umělecké školy - již od prvních ročníků vystupují při nejrůznějších veřejných příležitostech.

9 Slavnostní zakončení projektu „Internet pro seniory“

10 „Když pohádky ožijí“ pro děti z MŠ Lužická

11 Pohádkový program „Povídám, povídám pohádku“ nejdříve v několika představeních pro předškolní děti…

12

13 …a posléze i pro rodiče

14 festival „Jičín – město pohádky“

15 V letošním roce se klávesisté zúčastnili soutěžní přehlídky „Konfrontace“, kde dosáhli výborných výsledků

16 Tradicí zůstává „Klávesení“ - interní akce pro nejmenší spojená s malým kursem o správném chování na jevišti i v hledišti

17 Hra na elektronické klávesové nástroje v sobě nese velký potenciál - i díky stále se rozvíjejícím technickým možnostem. Společně se všemi ostatními hudebními nástroji však má společný svůj hlavní účel - rozvíjení lásky k hudbě a umění. Těšíme se na shledání při některé z akcí ZUŠ Habrmanova.


Stáhnout ppt " repertoár obsahuje i široký výběr skladeb klasické hudební literatury  směřuje k interpretaci soudobé hudby Hra na elektronické klávesové nástroje."

Podobné prezentace


Reklamy Google