Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola v Jičíněvsi byla postavena v roce 1887. Ve školní kronice jsou zaznamenávány události od roku 1939. Školní události jsou v kronice pravidelně.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola v Jičíněvsi byla postavena v roce 1887. Ve školní kronice jsou zaznamenávány události od roku 1939. Školní události jsou v kronice pravidelně."— Transkript prezentace:

1

2

3 Základní škola v Jičíněvsi byla postavena v roce 1887. Ve školní kronice jsou zaznamenávány události od roku 1939. Školní události jsou v kronice pravidelně zapisovány každý školní rok.

4 Na počátku 40. let 1972 se stává školou dvoutřídní. V současné době je stále škola dvoutřídní s 26 žáky.

5 Základní škola Jičíněves nabízí: - výuka anglického jazyka od 2. ročníku - žáci mohou navštěvovat dle vlastního výběru kroužek výtvarný sportovní dovedných rukou - výuka plavání ve Sportovním areálu v Jičíně pod odborným vedením - výuka bruslení v zimních měsících - veškeré pomůcky a učebnice zdarma

6 Během školního roku se žáci účastní různých sportovních a společenských akcí:  v září pravidelně navštěvují pohádkový festival Jičín město pohádek

7  na vánoční besídce vystupují s kulturním programem

8  během roku dle nabídky K-klubu Jičín shlédnou několik divadelních představení

9  v rámci sportovního kroužku se zapojili do soutěže v kopané

10  školní výlet bývá většinou zaměřen na turistiku

11  žáci zdejší školy se i úspěšně dostávají na víceletá gymnázia

12 Děkuji za pozornost! Martina Břicháčková


Stáhnout ppt "Základní škola v Jičíněvsi byla postavena v roce 1887. Ve školní kronice jsou zaznamenávány události od roku 1939. Školní události jsou v kronice pravidelně."

Podobné prezentace


Reklamy Google