Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS (OP RLZ 3.2) (www.vsp.cz/pluus)www.vsp.cz/pluus RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. PaedDr. Jiří Mezuláník, CSc. Vysoká.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS (OP RLZ 3.2) (www.vsp.cz/pluus)www.vsp.cz/pluus RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. PaedDr. Jiří Mezuláník, CSc. Vysoká."— Transkript prezentace:

1 Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS (OP RLZ 3.2) (www.vsp.cz/pluus)www.vsp.cz/pluus RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. PaedDr. Jiří Mezuláník, CSc. Vysoká škola podnikání, a.s. Slezská univerzita v Opavě Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky.

2 Cíle projektu podpořit adaptaci studentů programů celoživotního vzdělání na trh práce motivace studentů k celoživotnímu učení motivace zaměstnavatelů k zaměstnávání této cílové skupiny prevenci nezaměstnatelnosti absolventů vysokých škol již před vstupem na trh práce Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky.

3 Dílčí cíle projektu (1) identifikace, analýza a evaluace potřeb a klíčových kompetencí k uplatnitelnosti na trhu práce navrhnout nové metody projektování tréninku klíčových kompetencí ve vazbě na činnost CPPP Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky.

4 Dílčí cíle projektu (2) vytvořit 5 vzdělávacích modulárních programů (vzdělávacích balíčků) s vysokým podílem klíčových kompetencí pilotní ověření programů Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky.

5 Dílčí cíle projektu (3) vytvoření systému sociálního partnerství v práci CPPP adaptace informačního systémy bilanční diagnostiky osobnosti jako nástroje zhodnocení úrovně klíčových kompetencí CPPP a její pilotní ověření. zpracování dobrých příkladů uplatnění kompetenčního modelu osobnosti při uplatnění na trhu práce v dané profesi  Vytvoření Centra podpory, podnikavosti a praxe Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky.

6 Cílové skupiny zájemci o další studium v kurzech celoživotního vzdělávání na VŠ současní studenti veřejných i soukromých vysokých škol akademičtí pracovníci zodpovědní za návrhy kurzů, projektování tréninkových metod, evaluaci tréninkových modulů pracovníci v oblasti profesního vysokoškolského poradenství Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky.

7 Projektové aktivity (1) vytvoření Centra podpory, podnikavosti a praxe (CPPP) zaškolení pracovníků CPPP klíčové materiály pro fungování CPPP regionální analýza trhu práce zajištění chodu centra po ukončení projektu Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky.

8 Projektové aktivity (2) vývoj a pilotní ověření vyvinutých tréninkových modulů Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky.

9 Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky.

10 Projektové aktivity (3) vytvoření systému bilanční diagnostiky Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky.

11 Bilanční diagnostika – elektronický dotazník Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky.

12 Zkušenosti téma evropského rozměru volba cílové skupiny vytváření sítě partnerů a sociálních partnerů (udržitelnost) projektový tým kvantitativní indikátory finanční podmínky projektu (audit, finanční monitoring) externí zakázky diseminace a propagace projektu zapojení studentů Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky.

13 Děkuji za pozornost Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS (OP RLZ 3.2) (www.vsp.cz/pluus)www.vsp.cz/pluus RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. PaedDr. Jiří Mezuláník, CSc. Vysoká."

Podobné prezentace


Reklamy Google