Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 Doplň k následujícímu vztahu dvou slov, vztah nejpodobnější (na pořadí záleží).  Ovladač – televize  A) Voda kohoutek  B) Klávesnice- počítač  C)

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " Doplň k následujícímu vztahu dvou slov, vztah nejpodobnější (na pořadí záleží).  Ovladač – televize  A) Voda kohoutek  B) Klávesnice- počítač  C)"— Transkript prezentace:

1

2  Doplň k následujícímu vztahu dvou slov, vztah nejpodobnější (na pořadí záleží).  Ovladač – televize  A) Voda kohoutek  B) Klávesnice- počítač  C) Auto- klíč na dálku

3  Mám tři kočky. Všechny za tři minuty pochytají tři myši. Kolik je potřeba koček, aby pochytali za 30 minut 30 myší?

4  Letím do Varšavy. Beru si s sebou hůl která je dlouhá 1m. Ale moje aerolinie povoluje délku pouze 900mm. Jak to vyřeším?

5 Letadlo přepadl bandita. Když chtěl seskočit z letadla tak od nich žádal dva padáky. Proč? (počítáme s tím že byl jeden).

6

7  Chudý zemědělec šel prodat na trh obilí. Jelikož měl jen jeden pytel, tak do půlky nasypal ječmen, pak pytel svázal a do druhé půlky nasypal pšenici. Na trhu objevil kupce, který chtěl ale jako na potvoru jen ječmen, který byl dole. Kupec měl také jen jeden pytel a nechtěl pytle vyměnit, neboť ten jeho je dražší. Jak dostali ječmen do druhého pytle, aniž by sypali obilí někam mimo?


Stáhnout ppt " Doplň k následujícímu vztahu dvou slov, vztah nejpodobnější (na pořadí záleží).  Ovladač – televize  A) Voda kohoutek  B) Klávesnice- počítač  C)"

Podobné prezentace


Reklamy Google