Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

V naší prezentaci, videích a fotkách chceme ukázat, jak taková kyberšikana vypadá, zvláště chceme poukázat na to, že i vzhled dělá hodně!

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "V naší prezentaci, videích a fotkách chceme ukázat, jak taková kyberšikana vypadá, zvláště chceme poukázat na to, že i vzhled dělá hodně!"— Transkript prezentace:

1 V naší prezentaci, videích a fotkách chceme ukázat, jak taková kyberšikana vypadá, zvláště chceme poukázat na to, že i vzhled dělá hodně!

2 Asi takhle se k někomu, kdo není pěkný a nejspíš ani bohatý, chovají ostatní ze třídy! (na papírku, který byl určen nové spolužačce bylo napsáno: „nebav se se Štěpánů, přidej se k nám! <3…“)

3 I o přestávce šikanovanou osobu nikdo nenechá na pokoji…Zabraňme tomu a řešme kyberšikanu i šikanu samotnou včas!!

4 Nebo……

5 Tyhle obrázky byly zveřejněny na Facebooku a kolovaly mezi spolužáky  Poškozený žák se nevyhne posměchu!! Myslíte si, že je toto jednání normální a férové???

6 Nebezpečí Facebooku

7 A co když příjde změna??...Co když příjde někdo, kdo se s tímto člověkem začne bavit, kamarádit, chodit ven a tak?...Pomůže mu z toho? a ještě je šance na to, aby se dotyčný úplně nezbláznil a začal žít znovu normálně!

8


Stáhnout ppt "V naší prezentaci, videích a fotkách chceme ukázat, jak taková kyberšikana vypadá, zvláště chceme poukázat na to, že i vzhled dělá hodně!"

Podobné prezentace


Reklamy Google