Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Po divokém mejdanu se chlap vzbudí vedle cizí ženy a ptá se: "Proboha, kolik máš let?" "No přece tolik, na kolik vypadám!" "Mě neser, tak dlouho člověk.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Po divokém mejdanu se chlap vzbudí vedle cizí ženy a ptá se: "Proboha, kolik máš let?" "No přece tolik, na kolik vypadám!" "Mě neser, tak dlouho člověk."— Transkript prezentace:

1

2 Po divokém mejdanu se chlap vzbudí vedle cizí ženy a ptá se: "Proboha, kolik máš let?" "No přece tolik, na kolik vypadám!" "Mě neser, tak dlouho člověk nežije!"

3 Manželka zahýbá s černochem. Najednou stojí ve dveřích manžel a říká: Dlouho jsem tě podezříval z nevěry, a teď je to tady - černé na bílém."

4 "Pepo, platíš daně?"„ Pochopitelně, že platím. Nejen Daně, ale i Lence a Ivaně!"

5 Blondýnka v autoškole. Instruktor: "Teď přidejte plyn." Blondýnka: "Co si o mě myslíte - že jsem blbá? Jsem v autě a ne u sporáku!" Jsem v autě a ne u sporáku!"

6 Manželka: "Už vím, co bych chtěla k narozeninám. Přeju si nový mobil." Manžel: "A nemůžeš si přát něco splnitelnějšího?" Manželka: "Tak stačilo by mi, splnitelnějšího?" Manželka: "Tak stačilo by mi, kdybys tolik nechlastal!!!" Manžel: "A chceš k němu i nabíječku?"

7 On: "Zkusíme dneska večer výměnu pozic?" Ona: "To je dobrý nápad výměnu pozic?" Ona: "To je dobrý nápad -ty budeš žehlit - a já sedět na gauči..."

8 Manželka se ptá svého muže: "Tak co ta tvoje nová Manželka se ptá svého muže: "Tak co ta tvoje nová sekretářka?" "Dobrý, práce jí jde sekretářka?" "Dobrý, práce jí jde docela od ruky." "A jak se oblíká?" "Celkem rychle."

9 KONEC LEGRACE …A ŠUPEM DO PRÁCE!!!!!!! DO PRÁCE!!!!!!!


Stáhnout ppt "Po divokém mejdanu se chlap vzbudí vedle cizí ženy a ptá se: "Proboha, kolik máš let?" "No přece tolik, na kolik vypadám!" "Mě neser, tak dlouho člověk."

Podobné prezentace


Reklamy Google