Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Naše cestovní kancelář je velmi dobrá, máme široký výběr míst, kam si můžete zaletět, či zajet. Máme kvalitní dopravní prostředky. Náš personál je také.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Naše cestovní kancelář je velmi dobrá, máme široký výběr míst, kam si můžete zaletět, či zajet. Máme kvalitní dopravní prostředky. Náš personál je také."— Transkript prezentace:

1

2 Naše cestovní kancelář je velmi dobrá, máme široký výběr míst, kam si můžete zaletět, či zajet. Máme kvalitní dopravní prostředky. Náš personál je také dobrý, máme kvalifikované řidiče, piloty i letušky. Výhodné ceny jsou také naše silná stránka

3 Místa na vybrání: Chorvatko Japonsko Karibské ostrovy Pobřeží Afriky A mnoho dalších… Více v našem katalogu.

4

5 Velká Sfinga v Gíze je víc než jen národním symbolem Egypta. Je ztělesněním starobylosti a tajemství. Po staletí dráždila a dráždí představivost básníků, vědců, dobrodruhů, válečníků i cestovatelů. Navzdory tomu, že byla mnohokrát změřena, popsána, bohužel i provrtána chodbami, že se jejím tajemstvím zabývaly celé generace egyptologů, ale i záhadologů všeho druhu, základní otázka zůstává bez odpovědi: kdo, kdy a proč ji postavil. Socha představuje panovníka, jehož sílu symbolizuje lví tělo. Překvapivě, podle nejnovějších výzkumů, nikdy nebyla dokončena. Místní lidé ji nazývají "Otec děsu" anebo také jen "Strašidlo".

6 Le pacha Cataract **** Hurghada, Egypt Délka:8 dní Typ zájezdu:Pobytové, U moře Doprava:Letecky Strava:All Inclusive Mövenpick Resort ***** Hurghada, Egypt Délka:8 dní Typ zájezdu:Pobytové, U moře Doprava:Letecky Strava:All Inclusive


Stáhnout ppt "Naše cestovní kancelář je velmi dobrá, máme široký výběr míst, kam si můžete zaletět, či zajet. Máme kvalitní dopravní prostředky. Náš personál je také."

Podobné prezentace


Reklamy Google