Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zájezd do Jindřichova Hradce

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zájezd do Jindřichova Hradce"— Transkript prezentace:

1 Zájezd do Jindřichova Hradce

2 Cesta do Jindřichova Hradce
Naše cestovní kancelář Happy Pineaplle pořádá dvoudenní výlet do Jindřichova Hradce. Součástí výletu je cesta letadlem z Ostravy do Prahy a následná jízda luxusním dvoupatrovým autobusem s klimatizací, bufetem, televizí a vyhřívanými sedadly až k Vašemu hotelu.

3 Hotel Bílá paní Budete ubytováni v rodinném hotelu, v historickém jádru města s nádherným výhledem na státní hrad a zámek. Strava: Ultra all inclusive

4 Zámek Jindřichův Hradec
1. den v 15:00 hod.(po prohlídce města s delegátkou) navštívíme společne zámek v Jindřichově hradci. Budete mít možnost navštívit setmělá nádvoří, černou kuchyni, kapli svatého Ducha, zámecký rondel, a pokud budete hodní, tak se Vám na závěr zjeví Bílá paní.

5 Zajímavosti o bílé paní
Ve stěnách hradu a zámku v Jindřichově Hradci žije dobrý duch Bílé paní. Podle nasazených rukaviček předvídá budoucnost. Pokud je viděna v červených rukavičkách, upozorňuje na požár. Černými rukavičkami varuje před neštěstím nebo před smrtí. Bílé rukavičky předvídají dobrou událost - narození dítěte či svatbu. Legenda vypráví, že v černé kuchyni vařila sladkou kaši a rozdávala ji ve sváteční dny lidu. Traduje se také, že byl též vyráběn speciální "Nápoj Bílá paní".

6 Cena Doprava: Kč/os. Ubytování:1 500Kč/noc (celk. 4 noci 6000Kč) Strava: 4 000/os. Výlet: 100Kč/os. Celková cena za osobu je Kč. Ale to není vše… Mimořádná AKCE!!! Pokud si objednáte zájezd pro dvě osoby získáte 30% slevu.

7 Podrobnosti k zájezdu Datum odjezdu: 17.6. 2009
Datum příjezdu: Pokud máte zájem o tento zájezd volejte na tel. číslo:


Stáhnout ppt "Zájezd do Jindřichova Hradce"

Podobné prezentace


Reklamy Google