Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nápoj na bázi koktejlu z ovocných šťáv..

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nápoj na bázi koktejlu z ovocných šťáv.."— Transkript prezentace:

1 Nápoj na bázi koktejlu z ovocných šťáv.

2 Co je g3? g3 je nápoj na bázi koktejlu z ovocných šťáv, např. z hroznů, hrušek, jablek a aceroly. Vitamín C, který nápoj obsahuje, pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem a přispívá k normálnímu energetickému metabolismu. g3 má osvěžující příchuť, která je lahodně sladká a jemně trpká a denně si ji může dopřávat celá rodina.

3 Proces výběru superovoce pro g3
Vědci společnosti Pharmanex® hledali po celém světě a hodnotili stovky druhů „superovoce“ z těchto hledisek: zajímavý zdroj vitamínu, skvělý nutriční obsah, kvalita vědeckých údajů o účinnosti, historie tradičního využití, jedinečné druhy ovoce, které by umožnily jedinečnou obchodní příležitost.

4 4 plody splnily naše kritéria
ovoce gâc goji plody růže kaštanové plody rakytníku řešetlákového

5 Co představuje název? = ovoce gâc + 3 další plody = 3 roky výzkumu společnosti Pharmanex® = 3 výzkumné laboratoře společnosti Pharmanex®

6 Momordica cochinchinensis
Gâc – „Nebeské ovoce“ Momordica cochinchinensis

7 V jižní Asii můžete popínavou rostlinu gâc často spatřit na mřížoví u vchodů do venkovských domovů.
Jedním z mnoha způsobů využití gâc je také příprava speciálního rýžového pokrmu Xoi Gâc, neboli „červené rýže“, který se tradičně podává na slavnostech.

8 Gâc – „Nebeské ovoce“ Tradičně běžné ovoce Původem z jižní Asie
Bangladéš, Barma, Kambodža, Čína, Indie, Japonsko, Laos, Malajsie, Filipíny, Thajsko a Vietnam Tradičně běžné ovoce

9 Plody rakytníku řešetlákového
Další doplňkové plody v g3 Plody rakytníku řešetlákového (sibiřský ananas, Hippophae rhamnoides) Dvoutisíciletá historie tradičního užívání na Sibiři, v Tibetu, v Číně a v Evropě Více než 130 studií moderního výzkumu: zahrnuje/obsahuje karotenoidy, tokoferoly, vitamín C a flavonoidy *Výzkum provedený na plodech rakytníku řešetlákového, nikoliv na g3.

10 Goji Další doplňkové plody v g3 Dvoutisíciletá historie tradice v Číně
(wolfberry, kustovnice, Lycium barbarum) Dvoutisíciletá historie tradice v Číně Tento malý červený bobulovitý plod je mezi vědci známý pro své množství polysacharidů, vitamínů a aminokyselin. *Výzkum provedený na plodech goji, nikoliv na g3.

11 Plody růže kaštanové Další superovoce v g3
(Rosa roxburghii) Pěstována v Číně, především v horách v Kuej-čou    oranžovožluté plané ovoce jedinečné polyfenoly rovněž zvaná „král vitamínu C“ *Výzkum provedený na plodech růže kaštanové, nikoliv na g3.

12 Klíčové přínosy Nápoj g3 díky vitamínu C:
přispívá k antioxidační ochraně před oxidativním stresem, přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže, poskytuje živinu, která přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, poskytuje živinu, která přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a poskytuje podporu pro normální funkci imunitního systému.

13 Proč si zvolit tento produkt?
g3 nabízí vitamín C, aby tak přispěl k příjmu antioxidantů ve vaší stravě. g3 má unikátní červenooranžové zabarvení. g3 má výbornou chuť, což znamená, že si na něm pochutná a bude z něj mít užitek celá rodina. Vitamín C v nápoji g3 přispívá k normální funkci imunitního systému.

14 „Dokonalý nápoj pro krásu“


Stáhnout ppt "Nápoj na bázi koktejlu z ovocných šťáv.."

Podobné prezentace


Reklamy Google