Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ABS SUPERSTEER – INTELIGENTNÍ BRZDOVÝ SYSTÉM Stříbrná medaile na výstavě Agritechnica 2009 v Hannoveru.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ABS SUPERSTEER – INTELIGENTNÍ BRZDOVÝ SYSTÉM Stříbrná medaile na výstavě Agritechnica 2009 v Hannoveru."— Transkript prezentace:

1 ABS SUPERSTEER – INTELIGENTNÍ BRZDOVÝ SYSTÉM Stříbrná medaile na výstavě Agritechnica 2009 v Hannoveru

2 TRAKTOR ROKU 2010 Kvalitu a technickou propracovanost traktorů řady T7000 Auto Command potvrzuje skutečnost, že na největší výstavě zemědělské techniky Agritechnica 2009 získala ocenění TRAKTOR ROKU 2010 a zlatou medaili za design.

3 ABS SuperSteer Inteligentní brzdový systém oceněný na výstavě Agritechnica 2009 stříbrnou medailí – ABS SuperSteer, který zabraňuje blokování kol při brzdění a tak pomáhá farmářům spolehlivě zastavit stroj, součastně zlepšuje ovladatelnost traktoru a zvyšuje bezpečnost při práci na svahových pozemcích.

4 ABS SuperSteer Funkce ABS SuperSteer kombinuje regulaci prokluzu pneumatik s individuálním automatickým přibržďováním kol, díky čemu se traktor otočí na malém prostoru. Zadní kolo na kterém se traktor otáčí zlehka prokluzuje a nevyvíjí tlak na půdu jako při mechanickém použití směrových brzd.

5 ABS SuperSteer Systém ABS SuperSteer umožňuje traktorům New Holland s odpruženou přední nápravou dosahovat rychlosti až 60 km/h. Traktory tak budou velmi hbité na poli a komfortní při jízdě po silnici.

6 Děkuji za pozornost


Stáhnout ppt "ABS SUPERSTEER – INTELIGENTNÍ BRZDOVÝ SYSTÉM Stříbrná medaile na výstavě Agritechnica 2009 v Hannoveru."

Podobné prezentace


Reklamy Google