Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

P ODNIKATEL Náplň: Ekonomické podnikání s určitou prací. Snaha snížit cenu materiálu skladová dovozu …..atd. a hlavně pro svůj peněžní stav. Podnikatel.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "P ODNIKATEL Náplň: Ekonomické podnikání s určitou prací. Snaha snížit cenu materiálu skladová dovozu …..atd. a hlavně pro svůj peněžní stav. Podnikatel."— Transkript prezentace:

1 P ODNIKATEL Náplň: Ekonomické podnikání s určitou prací. Snaha snížit cenu materiálu skladová dovozu …..atd. a hlavně pro svůj peněžní stav. Podnikatel je fyzická nebo právnická osoba, která soustavně podniká. Nezáleží přitom na objemu podnikatelských aktivit, může tedy jít jak o velikou akciovou společnost, tak i malého živnostníka. Pokud je podnikatelem fyzická osoba, jedná se o osobu samostatně výdělečně činnou (OSVČ). OSVČ však zahrnuje i osoby, které mají příjmy z jiné samostatně výdělečné činnosti než jen z podnikání.

2 Místo výkonu práce: Místo výkonu práce je založená na svých základech například vlastní firma a nebo z domova což i dojíždění do práce se pohybuje okolo 280-450,- což je cena dojezdu do kavárny u pražského orloje. Plat: Záleží na dohodnutí s kupcem to se může pohybovat mezi 50-70 tisíc hrubého. Kvalifikace: podnikatel je vlastním pánem ale musí mít vzdělání ekonomiky.

3 Zaměstnanost v oboru: Obchodování a manipulování s cenami na trhu a nabízet určité služby například stavební podnikatel Počet ekonomicky aktivních subjektů Ke konci roku 2012 ……..1 513 556 subjektů Ke konci roku 2011 ……..1 461 201 subjektů Ke konci roku 2010 ……..1 399 983 subjektů Ke konci roku 2009 ……..1 346 185 subjektů

4 Graf zakázek mého otce:

5 Zdravotní požadavky: Podnikatel musí být samozřejmě fyzicky zdraví. Psychotesty nemusí splnit protože buď se s někým dohodne na ceně nebo ne. Zaměstnavatel: Podnikatel je vlastním pánem a pracovní doba neomezená.

6 Vytvořil: Vít Doksanský Zdroj: projobs a můj otec


Stáhnout ppt "P ODNIKATEL Náplň: Ekonomické podnikání s určitou prací. Snaha snížit cenu materiálu skladová dovozu …..atd. a hlavně pro svůj peněžní stav. Podnikatel."

Podobné prezentace


Reklamy Google