Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Fiktivní firma Five for you s.r.o.. Co nabízíme? 5-ti chodové menu přizpůsobené vašemu přání a životnímu stylu. To co prospívá jednomu, může škodit druhému.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Fiktivní firma Five for you s.r.o.. Co nabízíme? 5-ti chodové menu přizpůsobené vašemu přání a životnímu stylu. To co prospívá jednomu, může škodit druhému."— Transkript prezentace:

1 Fiktivní firma Five for you s.r.o.

2 Co nabízíme? 5-ti chodové menu přizpůsobené vašemu přání a životnímu stylu. To co prospívá jednomu, může škodit druhému. Pro koho? - pro věčně redukující osoby – mají možnost vyzkoušet si další způsob hubnutí, - pro zaneprázdněné pracující, podnikající, kteří přesně vědí, jak se stravovat, ale nemají na to čas, - pro zaměstnance, kteří nemají dořešené stravování na pracovišti - dost bylo podvečerního dojídání, - a každého, kdo chce krabičky vyzkoušet, protože osobní zkušenost je nepřenosná!

3 Princip krabiček: - Fungování krabičkové diety: - Hotové jídlo je uloženo do termoboxu > čerstvou v jakékoli roční období - Celodenní menu je složeno z 5 chodů - snídaně, dopolední přesnídávky, oběda, svačiny a večeře

4 Hlavní otázky Kolik mě to bude stát? Vstupní konzultace trvá hodinu a stojí 400,- Kč Jednodenní set(snídaně,přesnídávka,oběd,svačina,večeře) ženy 240,- Kč muži 270,- Kč Medium set (denně 5 chodů, 3 měsíce) Ženy 17 600,- Kč Muži 19 200,- Kč Jak správně zvolit program? Máme 4 typy programů, které mají své znaky. Náš výživový poradce mám pomůže s výběrem programu, či kombinování více programů. - Přímo dělané jídelníčky pro Vaši osobu.

5 Programy: 1)Pro zdraví Pro každého, kdo má nadbytečná kila a potřebuje je shodit. S tímto programem je možné hubnou 4-6 kg za měsíc, bez hladovění. 2)Pro sport Pro každého, kdo vykonává zvýšenou aktivitu, potřebuje adekvátní a vhodný jídelníček. Tento program je přizpůsobí přímo Vašim tréninkům atd. 3)Bez masa Ne každému totiž vyhovuje jídelníček obsahující maso.Jídelníček nastaven tak, aby maso bylo nahrazeno bílkovinami. 4)Aktivně Jídelníček se sestavuje aby denně splnil 10 000 kJ. Není zhotovován k redukci tuku ale k udržování štíhlé linie.

6 Pracovní tým: Kateřina Chlumská – ředitelka, jednatel Patrik Chábera – právník, jednatel Lucie Němcová – právnička Jana Lengsfeldová – obchodník Martin Černý – obchodník Nikola Fassmannová – marketing Šárka Kuklová – marketing Veronika Kotenová – Personalistka Karolína Macků – asistentka ředitele Dozor: Ing. Alena Shrbená

7 Pokud jsme Vás zaujali, neváhejte nás kontaktovat! E-MAIL: fiveforyousro@seznam.cz ADRESA: Jaselská 826 280 90 KOLÍN IČO: 62809002 tel. 321756633 Těšíme se na spolupráci s Vámi!


Stáhnout ppt "Fiktivní firma Five for you s.r.o.. Co nabízíme? 5-ti chodové menu přizpůsobené vašemu přání a životnímu stylu. To co prospívá jednomu, může škodit druhému."

Podobné prezentace


Reklamy Google