Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

7. Poslední disciplína – původně jsme měli stavět sněhuláka, ale sněhové podmínky nám to nedovolily, a tak nám paní učitelky vymyslely náhradní disciplínu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "7. Poslední disciplína – původně jsme měli stavět sněhuláka, ale sněhové podmínky nám to nedovolily, a tak nám paní učitelky vymyslely náhradní disciplínu."— Transkript prezentace:

1

2 7. Poslední disciplína – původně jsme měli stavět sněhuláka, ale sněhové podmínky nám to nedovolily, a tak nám paní učitelky vymyslely náhradní disciplínu – nanosit na hromadu co nejvíce sněhu ke své vlajce.

3

4 A to už je konec sportování…..nástup, bojový pokřik: HURÁ, HURÁ, HURÁ

5 A jak to všechno dopadlo?

6 Středa 15. února 2006 slavnostní zakončení I. ZOH I.stupně ZŠ Kněžmost - vyhlášení výsledků a předání medailí a diplomů Všechny státy, které se zúčastnily ZOH, si nastoupily do haly naší školy, kde si poslechly slavnostní řeč pana ředitele. Paní učitelka Reslová nás seznámila s výsledky her a vyhlásila vítěze. Bylo nám připomenuto, že není důležité vyhrát, ale zúčastnit se a že je důležité se umět radovat z každého úspěchu a umět i fandit ostatním soupeřům.

7

8 1. Německo 3.Maďarsko 2. Francie

9 Závěrem se naposledy podíváme na všechny olympioniky. Všem patří veliké DÍKY za jejich snahu a vytrvalost. Těšíme se na další společné setkání. Fotografovala a připravila Ivana Paříková 15.2.2006


Stáhnout ppt "7. Poslední disciplína – původně jsme měli stavět sněhuláka, ale sněhové podmínky nám to nedovolily, a tak nám paní učitelky vymyslely náhradní disciplínu."

Podobné prezentace


Reklamy Google