Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Slavnostní zahájení provozu modernizovaného oddělení šestinedělí Vsetínská nemocnice a.s. 17. února 2010.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Slavnostní zahájení provozu modernizovaného oddělení šestinedělí Vsetínská nemocnice a.s. 17. února 2010."— Transkript prezentace:

1 Slavnostní zahájení provozu modernizovaného oddělení šestinedělí Vsetínská nemocnice a.s. 17. února 2010

2 V prostorách knihovny Vsetínské nemocnice a.s. jsme přivítali starostku Vsetína Květoslavu Othovou, představitelky Rodinného a mateřského centra Sluníčko i další vzácné hosty, kteří pomohli při organizaci veřejné sbírky a následné realizaci. Akce se zúčastnili i zástupci regionálních médií.

3

4

5

6

7

8 Zástupce primáře gynekologicko-porodnického oddělení MUDr. Martin Janáč představil prezentaci, ve které připomenul přípravu a realizaci veřejné sbírky, její výsledky a další aktivity. Přítomné seznámil se změnami na oddělení.

9

10 Starostka Vsetína Květoslava Othová ocenila roční úsilí týmu shromážděného kolem MUDr. Martina Janáče. „Chtěla bych nesmírně poděkovat MUDr. Janáčovi a celému týmu, který kolem sebe nashromáždil. To, co se podařilo, je úžasné. Maminky, které budou ve Vsetíně rodit, mají opravdu štěstí,“ pochválila úsilí starostka Květoslava Othová.

11

12 Starostka Květoslava Othová předala do rukou MUDr. Janáče milý dárek, který bude zdobit oddělení - nástěnné hodiny pro všechny pokoje oddělení šestinedělí. Maminky tento dárek jistě velmi ocení, protože hodiny jim na pokojích chyběly. Děkujeme...

13

14

15 Následovala poděkování a rozhovory pro média. Na oddělení samotném se už chystalo vše potřebné ke slavnostnímu "stříhání pásky", kterého se společně ujali náměstkyně pro odbornou péči Vsetínské nemocnice a.s. Mgr. Jaroslava Hrabicová, starostka Vsetína Květoslava Othová, Renata Trličíková z Rodinného a mateřského centra Vsetín a MUDr. Martin Janáč.

16

17

18

19

20 Děkujeme všem zúčastněným....


Stáhnout ppt "Slavnostní zahájení provozu modernizovaného oddělení šestinedělí Vsetínská nemocnice a.s. 17. února 2010."

Podobné prezentace


Reklamy Google