Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

SEMINÁŘ K PROBLEMATICE FINANCOVÁNÍ ČESKÉHO SPORTU Náměstek ministra Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy 8. dubna 2013, Praha Seminář k problematice.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "SEMINÁŘ K PROBLEMATICE FINANCOVÁNÍ ČESKÉHO SPORTU Náměstek ministra Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy 8. dubna 2013, Praha Seminář k problematice."— Transkript prezentace:

1 SEMINÁŘ K PROBLEMATICE FINANCOVÁNÍ ČESKÉHO SPORTU Náměstek ministra Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy 8. dubna 2013, Praha Seminář k problematice financování českého sportu - 8. dubna 2013, Praha

2

3 Základní teze nového zákona o podpoře sportu 1)Autonomie sportu 2)Specificita sportu 3)Vymezení státní podpory 4)Organizace sportu dle státní podpory 5)Nejvyšší sportovní autorita 6)Rozhodčí soud 7)Opatření proti dopingu 8)Rejstřík sportu 9)Zákon o veřejných zakázkách 10)Zákoník práce k bodu 3 a)Samostatná kapitola státního rozpočtu na podporu sportu b)Orgán státní správy jako správce kapitoly státního rozpočtu na podporu sportu – AGENTURA c)Nastavení víceletého financování Seminář k problematice financování českého sportu - 8. dubna 2013, Praha


Stáhnout ppt "SEMINÁŘ K PROBLEMATICE FINANCOVÁNÍ ČESKÉHO SPORTU Náměstek ministra Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy 8. dubna 2013, Praha Seminář k problematice."

Podobné prezentace


Reklamy Google