Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Masná 18, Praha 1 z pohledu studentů školy

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Masná 18, Praha 1 z pohledu studentů školy"— Transkript prezentace:

1 Masná 18, Praha 1 z pohledu studentů školy
VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA a STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA DOPRAVNÍ Masná 18, Praha 1 z pohledu studentů školy

2 Obor: Provoz a ekonomika dopravy Zaměření: Silniční doprava

3 Na co se specializujeme?
Specializujeme se na silniční dopravu, zejména na provozně ekonomické činnosti ve veřejné i neveřejné silniční dopravě. Důraz je kladen na organizaci silniční dopravy a provoz vozidel, na přepravu a manipulaci se zbožím a jeho skladování.

4 Student získá rozsáhlé znalosti z legislativy, která se týká silniční dopravy, včetně všech potřebných administrativních činností. Uplatnění absolventů je v oblasti technicko-hospodářských a administrativních funkcích  provozu organizace, obchodně-ekonomických činnostech, informatice a marketingu.

5 Předmět: Silniční doprava a přeprava
V tomto předmětu se seznamujeme s problematikou silniční dopravy. Zabýváme se jejím rozdělením, organizací a řízením. Dozvídáme se o evropských předpisech (např. AETR, ADR, CMR)

6 Předmět: Silniční vozidla
Z hlediska silniční dopravy je tento předmět velmi zajímavý a poučný, je součástí maturitní zkoušky. Seznamujeme se s jednotlivými částmi automobilů, ať už osobními nebo nákladními. V učebnách poznáváme teoretickou výuku, navštívili jsme i autoservis během exkurze.

7 Předmět: Dopravní cesty
Tento předmět se žáci učí ve druhém ročníku. Seznámí Vás s projektováním a stavbou významných silničních tahů, používanými materiály a stavební technikou.

8 Předmět: Řízení motorových vozidel
Žáci 3.ročníků mají možnost v rámci studia bezplatně získat řidičské oprávnění skupiny B. V učebně probíhá teoretická výuka a zdravověda, ve specializované učebně studenti absolvují výcvik na trenažérech. Praktická část je prováděna na vozech Škoda s odborně vyškolenými instruktory.

9 Odborná praxe Je odborný předmět praktického zaměření, ve kterém žáci vykonávají činnosti odpovídající profilu absolventa. Ve 3. ročníku probíhá ve 2 týdnech, ve 4. ročníku vždy jeden den v týdnu. Žáci jsou na pracovištích silničních dopravních firem v oblasti osobní a nákladní dopravy.

10 Co na konec? Přejeme všem budoucím studentům a studentkám mnoho úspěchů a přátel na této škole.


Stáhnout ppt "Masná 18, Praha 1 z pohledu studentů školy"

Podobné prezentace


Reklamy Google