Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Zasilatelství a logistika z pohledu studentů.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Zasilatelství a logistika z pohledu studentů."— Transkript prezentace:

1 Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Zasilatelství a logistika z pohledu studentů

2 Kdo je to zasilatel Zasilatel neboli speditér je osoba, která organizuje přepravu zboží. Aby byl schopen tuto činnost vykonávat, musí být teoreticky seznámen se všemi druhy dopravy, související legislativou a rozumět logistice.

3 Co je to logistika Jejím úkolem je zajistit, aby správné zboží bylo ve správném čase, ve správném množství, ve správné kvalitě na správném místě a za správnou cenu.

4 Zasilatelské firmy Na trhu je mnoho firem, které se zabývají zasilatelstvím a logistikou, takže uplatnění je široké …

5 Pracovní pozice Disponent, dispečer, obchodní zástupce, pracovník obchodního oddělení, referent státní správy, celní deklarant, dispečer v kombinované přepravě aj. Jazykové znalosti, získané během studia, umožňují absolventům uplatnění v zahraničí nebo u zahraničních firem.

6 Soutěž Mladý speditér Škola se každoročně účastní celostátní soutěže Mladý speditér, kterou organizuje stejnojmenný nadační fond. Spediční a dopravní společnosti zde plní funkci zadavatelů soutěžích úkolů a organizátorů odborných praxí a exkurzí. Cílem projektu je umožnit bližší poznání potenciálních schopných pracovníků spedičních firem jejich budoucími zaměstnavateli a zároveň umožnit jejich nasměrování do oblastí nejvíce potřebných v praxi.

7

8 Děkujeme za pozornost a těšíme se na vás.


Stáhnout ppt "Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Zasilatelství a logistika z pohledu studentů."

Podobné prezentace


Reklamy Google