Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Eagle Eyes Běž tudy Throw granade Pozor !! Zde bude velký odpor !! Někdo se možná ukáže Sniper Park Search Bomb Tudy ne !!!

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Eagle Eyes Běž tudy Throw granade Pozor !! Zde bude velký odpor !! Někdo se možná ukáže Sniper Park Search Bomb Tudy ne !!!"— Transkript prezentace:

1

2 1. Eagle Eyes

3 Běž tudy Throw granade Pozor !! Zde bude velký odpor !! Někdo se možná ukáže Sniper Park Search Bomb Tudy ne !!!

4

5 1) Jako první zahněte doprava k hotelu. 2) Vyčkejte tak 2,5 sec. a hoďte do okna granát. 3) Vystoupejte po schodech mezi budovy. 4) Po pravé straně budou dveře. Prostřílejte se tam. 5) Pak běžte doleva k zóně A. Tam buď plantujte nebo běžte doprava po schodech do budovy. Když jí projdete budete v zóně B.

6 Camp u zón - A. Pod železnými schody, za bednou u nadchodu a v přízemí B. Na nadchodu a u vchodu do GR base

7

8 1. Vydejte se k zóně A. 2. Granát vrhněte rovně přes ulici. 3. Camp pro Snipery : 1) Budova zóny A – Přízemí, železné schody nebo 1. patro (na 1. patro je vidět z věže !!! ) 2) Nadchod – Buď v něm u oken nebo pod ním za bednou. 4. Hoďte granát rovnou před sebe. Pak nastavte azimut hotel. 5. Z hotelu přes most na rozcestí a tam buď A nebo B 6. Z jedné zóny případně přes GR base, nikdy ne okolo!!!

9 Věž – Je zní vidět na obě zóny Hlavní dveře – Pozor na campery !


Stáhnout ppt "1. Eagle Eyes Běž tudy Throw granade Pozor !! Zde bude velký odpor !! Někdo se možná ukáže Sniper Park Search Bomb Tudy ne !!!"

Podobné prezentace


Reklamy Google