Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1 Vizuální Systém Fotbal Tutorial č. 4 Aktualizace dat registrace Josef Pecánek.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1 Vizuální Systém Fotbal Tutorial č. 4 Aktualizace dat registrace Josef Pecánek."— Transkript prezentace:

1 1 Vizuální Systém Fotbal Tutorial č. 4 Aktualizace dat registrace Josef Pecánek

2 2 Tento tutorial navazuje na Tutorial 2 – Stažení nové verze VSF Po aktualizaci VSF se provedlo: Překopíroval se hlavní program VSF a všechny jeho moduly Překopíroval se help soubor Překopírovaly se všechny potřebné knihovny Do adresáře DATA se nakopírovaly nové soubory registrace pro import do VSF

3 3 Nyní můžete ručně aktualizovat data registrace: Adresář hráčů Adresář oddílů Adresář hráčů futsalu Adresář oddílů futsalu

4 4 Vyvolejte VSF a klikněte na menu: Služby

5 5 Rozbalí se menu služby klikněte na volbu importu příslušného adresáře:

6 6 Import nové verze adresáře hráčů Klikněte rovnou na tlačítko OK (cesta k záloze je nastavena automaticky) Kliknete-li na tlačítko Konec bude modul ukončen bez importu. Pozor: Import trvá několik minut.

7 7 Import nové verze adresáře hráčů futsalu Klikněte rovnou na tlačítko OK (cesta k záloze je nastavena automaticky) Kliknete-li na tlačítko Konec bude modul ukončen bez importu.

8 8 Import nové verze adresáře oddílů Cesta k záloze je nastavena automaticky Nastavte volbu: Přepíše oddíly jen se starším datem (ponechá vaše novější údaje) – pokud si zapisujete do adresáře oddílů své opravy, např. z přihlášek do soutěže. Přepíše všechny údaje daty z registrace ČMFS (i ty, které jste tam vložili) – nejčastější volba Pouze aktualizuje názvy oddílů z registrace ČMFS – všechny ostatní údaje ponechá beze změny. Klikněte na tlačítko OK pro import. Kliknete-li na tlačítko Konec bude modul ukončen bez importu.

9 9 Import nové verze adresáře oddílů futsalu Cesta k záloze je nastavena automaticky Nastavte volbu: Přepíše oddíly jen se starším datem (ponechá vaše novější údaje) – pokud si zapisujete do adresáře oddílů své opravy, např. z přihlášek do soutěže. Přepíše všechny údaje daty z registrace ČMFS (i ty, které jste tam vložili) – nejčastější volba Klikněte na tlačítko OK pro import. Kliknete-li na tlačítko Konec bude modul ukončen bez importu.

10 10 Konec


Stáhnout ppt "1 Vizuální Systém Fotbal Tutorial č. 4 Aktualizace dat registrace Josef Pecánek."

Podobné prezentace


Reklamy Google