Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Modulární komunikační koncentrátor

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Modulární komunikační koncentrátor"— Transkript prezentace:

1 Modulární komunikační koncentrátor
AlfaBox 3.0 Modulární komunikační koncentrátor

2 AlfaBox 3.0: výkonný a modulární
nová verze komunikačního převodníku navazuje na úspěšné verze ALFA 485 a ALFA 485.1 výkonný počítač na bázi Windows CE s modulární konstrukcí doplněný o diagnostický displej až 5 komunikačních rozhraní (z toho tři jako rozšiřující moduly) květen 2006 Copyright © ALFA Mikrosystémy, s.r.o.

3 Copyright © 2005 - 2006 ALFA Mikrosystémy, s.r.o.
Komunikační rozhraní standardní verze je osazena jedním servisním kanálem typu RS232 rozhraní Ethernet je součástí verze AlfaBox.Eth rozšiřující moduly (až tři do jednoho AlfaBoxu) jsou barevně značeny a indikovány na předním panelu modul RS232 pro modemy a regulátory LON pro Desigo™ PX – dvojnásobná velikost – do COM2 (!) galvanicky oddělený RS485G pro sběrnice a větší vzdálenosti modul M-Bus master pro připojení až 3 měřičů bez galv. oddělení květen 2006 Copyright © ALFA Mikrosystémy, s.r.o.

4 Obsah dodávky, objednávka
standardní verze AlfaBox.Std je osazen jedním servisním kanálem typu RS232, zdrojem a kabelem verze AlfaBox.Eth je vždy rozšířena o Ethernet Rozšiřující moduly (až tři do jednoho AlfaBoxu) – objednávat zvlášť: AlfaModul.RS232 – bez oddělení AlfaModul.LON AlfaModul.RS485G – s oddělením AlfaModul.MBus - pro připojení až 3 měřičů bez galv. oddělení květen 2006 Copyright © ALFA Mikrosystémy, s.r.o.

5 Komunikační prostředky
podpora standardních telefonních modemů GSM, GPRS a EDGE modemy firmy Siemens radiomodemy Satel a NaM LON sběrnice Ethernet 10 Mbit pro připojení k LAN a Internetu sběrnice RS485 pro větší vzdálenosti rozhraní M-Bus pro lokální měřiče; pro větší počet zařízení EB 401 podporované standardní protokoly BACnet, LON, Modbus RTU, M-Bus květen 2006 Copyright © ALFA Mikrosystémy, s.r.o.

6 Copyright © 2005 - 2006 ALFA Mikrosystémy, s.r.o.
Použití převodníku určen především jako datový koncentrátor pro monitorovací systém ProCop 3.0 podpora regulační techniky Siemens většiny řad vhodný pro integraci zařízení různých typů a výrobců cenově nejvýhodnější řešení pro stanice integrující regulátor(y) a měřiče tepla díky dvojúrovňové kompresi přenášených dat snižuje náklady na datové přenosy podpora malé regulační techniky květen 2006 Copyright © ALFA Mikrosystémy, s.r.o.

7 Copyright © 2005 - 2006 ALFA Mikrosystémy, s.r.o.
Standardní zapojení nejčastější použití jako datový koncentrátor regulační a měřicí techniky přes datový modem monitorovacího systému ProCop 3.0 květen 2006 Copyright © ALFA Mikrosystémy, s.r.o.

8 Integrace různých zařízení
vhodné pro rozsáhlé integrace zařízení různých typů a výrobců při návrhu rozsáhlého systému a integrací nabízíme konzultace topologie a řešitelnosti zadání květen 2006 Copyright © ALFA Mikrosystémy, s.r.o.

9 Copyright © 2005 - 2006 ALFA Mikrosystémy, s.r.o.
Licenční politika licence pro regulátory firmy Siemens řady Visonik, Unigyr, Integral, Desigo™ PX připojené k monitorovacímu systému ProCop 3.0 jsou zahrnuty v licenci monitorovacího systému (obdoba Alfa 485.x) podpora malé regulace Saphir a RVD 2x5 jiná zařízení budou zpoplatněna individuálně licencí na každý připojený kus zařízení květen 2006 Copyright © ALFA Mikrosystémy, s.r.o.

10 Copyright © 2005 - 2006 ALFA Mikrosystémy, s.r.o.
Automatizace technologií Adresa: Rudná 839/90 Ostrava – Zábřeh Telefon: Fax: Mail: Web: květen 2006 Copyright © ALFA Mikrosystémy, s.r.o.


Stáhnout ppt "Modulární komunikační koncentrátor"

Podobné prezentace


Reklamy Google