Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentační dovednosti Jiřincová M.. Dobrá prezentace závisí na:  Kvalitním obsahu  Dobrém přednesu  Dobře sestavené prezentaci (v Power Pointu, v.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Prezentační dovednosti Jiřincová M.. Dobrá prezentace závisí na:  Kvalitním obsahu  Dobrém přednesu  Dobře sestavené prezentaci (v Power Pointu, v."— Transkript prezentace:

1 Prezentační dovednosti Jiřincová M.

2 Dobrá prezentace závisí na:  Kvalitním obsahu  Dobrém přednesu  Dobře sestavené prezentaci (v Power Pointu, v Prezi)

3 Obsah a náležitosti seminární práce  Titulní strana  Obsah  Kapitoly a podkapitoly  Závěr  Seznam použité literatury  Viz. dokument MS Word

4 Přednes  V první řadě představit sebe a své téma  Je dobré říct osnovu prezentace  Zdržet se zdlouhavé teorie, zaměřit se na praxi  Mluvit pomalu a zřetelně, sebejistě  Klást řečnické otázky  Připravit se podle toho, jaké cílové publikum budeme mít

5 Stavba prezentace  Úvodní strana: název tématu, jména autorů, datum  Osnova prezentace: co bude řečeno, na co bude kladen důraz  Vzhled prezentace: méně je více (méně textu- jen hlavní body, nepřehánět to s animacemi)  Na závěr shrnutí a seznam použitých zdrojů, ze kterých jsme čerpali  Poslední slajd: poděkování za pozornost

6 Jak by slajd neměl vypadat…

7 Příklad špatné prezentace  V dotazníkovém šetření odpovídali zaměstnanci také na otázku, jaké motivační faktory osobně považují za nejvíce motivující. Respondenti měli očíslovat motivační faktory podle toho, za jak motivující je považují. Nejvíce motivující měli označit jedničkou, nejméně motivující pětkou. Odpovědi na tuto otázku jsou poměrně důležité pro stanovení motivačního programu společnosti.  Zaměstnanci První chodské uvedli jako nejvíce motivující faktor vysoký plat. Na druhém místě se umístilo příjemné pracovní prostředí a hned za ním osobní ohodnocení. Přehled motivačních faktorů a jejich průměrná známka jsou uvedeny v tabulce.


Stáhnout ppt "Prezentační dovednosti Jiřincová M.. Dobrá prezentace závisí na:  Kvalitním obsahu  Dobrém přednesu  Dobře sestavené prezentaci (v Power Pointu, v."

Podobné prezentace


Reklamy Google