Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

NIKDY NEKONČÍCÍ MILOST. Nikdy nekončící milost brány srdcí otvírá, nikdy nekončící milost odpouští a přijímá. Nikdy nekončící milost nezná strach a zklamání,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "NIKDY NEKONČÍCÍ MILOST. Nikdy nekončící milost brány srdcí otvírá, nikdy nekončící milost odpouští a přijímá. Nikdy nekončící milost nezná strach a zklamání,"— Transkript prezentace:

1 NIKDY NEKONČÍCÍ MILOST

2 Nikdy nekončící milost brány srdcí otvírá, nikdy nekončící milost odpouští a přijímá. Nikdy nekončící milost nezná strach a zklamání, před ní padá každá touha po vlastním uznání.

3

4 Dokud dýchám, uslyšíš můj hlas, dokud dýchám, nechci ztrácet drahý čas. Dokud dýchám, rád se dívám na ten cíl, dokud dýchám, že i ve mně Ježíš zvítězil.

5 Nikdy nekončící milost umí vzít a umí dát, nikdy nekončící milost mě učí pevně stát. Nikdy nekončící milost srdci rytmus udává, žiju pro ni, ona ve mně, svůj domov má.

6 Dokud dýchám, uslyšíš můj hlas, dokud dýchám, nechci ztrácet drahý čas. Dokud dýchám, rád se dívám na ten cíl, dokud dýchám, že i ve mně Ježíš zvítězil.


Stáhnout ppt "NIKDY NEKONČÍCÍ MILOST. Nikdy nekončící milost brány srdcí otvírá, nikdy nekončící milost odpouští a přijímá. Nikdy nekončící milost nezná strach a zklamání,"

Podobné prezentace


Reklamy Google