Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základy elektrotechniky Cíl modulu: V písemné formě zpracovaný (elektronické formě) učební text pro pedagogy. Zpracované návody na použití nejvhodnějších.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základy elektrotechniky Cíl modulu: V písemné formě zpracovaný (elektronické formě) učební text pro pedagogy. Zpracované návody na použití nejvhodnějších."— Transkript prezentace:

1 Základy elektrotechniky Cíl modulu: V písemné formě zpracovaný (elektronické formě) učební text pro pedagogy. Zpracované návody na použití nejvhodnějších didaktických prostředků.

2 Základy elektrotechniky Cíl modulu: V písemné formě zpracovaný (elektronické formě) učební text pro pedagogy. Zpracované návody na použití nejvhodnějších didaktických prostředků.

3 Základy elektrotechniky Vytýčení hlavních směru při tvorbě modulů Jak vyplývá z dotazníkového šetření jde hlavně o oblast řešení obvodů. Která bude směřována především do oblastí střídavých proudů a trojfázové soustavy a dále pak také stejnosměrný proud a magnetickou indukci.

4 Základy elektrotechniky Vytýčení hlavních směru při tvorbě modulů Z dotazníkového šetření také vyplývá, že učitelé mají převážně zájem o učební texty a to ze 2/3 a z 1/3 o metodickou podporu při výuce Základů elektrotechniky.

5 Základy elektrotechniky Tým pro tvorbu modulu Tým je tvořen: 2 učiteli teoretického vyučování 1 učitel praktického vyučování

6 DĚKUJI ZA POZORNOST Základy elektrotechniky


Stáhnout ppt "Základy elektrotechniky Cíl modulu: V písemné formě zpracovaný (elektronické formě) učební text pro pedagogy. Zpracované návody na použití nejvhodnějších."

Podobné prezentace


Reklamy Google