Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Škola pro studenty, kteří chtějí v životě něco dokázat!

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Škola pro studenty, kteří chtějí v životě něco dokázat!"— Transkript prezentace:

1 Škola pro studenty, kteří chtějí v životě něco dokázat!
VOŠ a SŠ Varnsdorf Škola pro studenty, kteří chtějí v životě něco dokázat!

2 Škola VOŠ a SŠ Varnsdorf: Středisko Vyšší odborná škola.
Vyšší odborná škola zakončená absolutoriem. Středisko oborů služeb a cestovního ruchu. Středisko technických a uměleckých oborů . Čtyřleté studijní obory zakončené maturitou.

3 Počty žáků a studentů SŠ VOŠ 1500 žáků IT obory
150 studentů denního studia 100 studentů dálkového studia

4 IT Obory IT: Elektronické počítačové systémy.
IT: Počítačové sítě a programování. IT: Multimédia a komunikace. IT: Ekonomika a řízení energetiky (ČEZ a.s.). IT: Počítačová grafika v technických oborech. IT: Informatika v bankovnictví a ekonomice. IT: Informační služby.

5 Projekty Zelená energie Koordinátor S1 Kurikulum S Cesta ke kvalitě
SIPVZ OPRLZ Projekt Internet - datová síť Pilot S UNIV UNIV 2 Kraje Centrum celoživotního vzdělávání AAG 2007 Europas Kariéra Řemesla Aktivita Comenius Přes společné řemeslo najít společnou řeč KOMPAS

6 Celoživotní vzdělávání
Charakteristika a působnost centra celoživotního vzdělávání - Šluknovský výběžek Činnost CCV-ŠV zahrnuje sekundární, postsekundární, terciální vzdělávání a další vzdělávací aktivity v rámci celoživotního vzdělávání. Cíle centra celoživotního vzdělávání - Šluknovský výběžek Zvýšit úroveň vzdělávání a míru vzdělanosti, posílit konkurenceschopnost a praktickou dovednost lidských zdrojů ve Šluknovském výběžku. Vytvořit funkční síť místních center celoživotního vzdělávání představovanou středními školami, gymnázii, učilišti a dalšími subjekty, které mají zájem rozvíjet lidské zdroje. Pro Šluknovský výběžek být vzdělávacím, koncepčním, koordinačním, metodickým, evaluačním a poradenským zařízením v oblasti celoživotního vzdělávání.

7 Certifikáty školy Cisco Networking Academy Program (Netacad) VOŠ a SŠ, Varnsdorf, p. o. je od začátku roku 2007 součástí programu Cisco Networking Academy a připravuje síťové odborníky v celosvětovém programu společnosti Cisco.

8 Certifikáty školy Testování ECDL a přípravné školení v akreditované učebně ČSKI VOŠ a SŠ, Varnsdorf, p. o., nabízí možnost získání mezinárodně uznávaného ECDL Certifikátu (European Computer Driving Licence), který je jakýmsi „řidičským průkazem pro počítače“ a bývá zárukou pro zaměstnavatele v otázce počítačové gramotnosti.

9 Certifikáty školy Autodesk
VOŠ a SŠ, Varnsdorf, p. o., nabízí možnost získání mezinárodně uznávaného Autodesk Certificate of Completion certifikát společnosti Autodesk.

10 Děkujeme za pozornost.


Stáhnout ppt "Škola pro studenty, kteří chtějí v životě něco dokázat!"

Podobné prezentace


Reklamy Google