Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Praha 13.11. Dodatečný sjezdový projev Jan Šlechta.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Praha 13.11. Dodatečný sjezdový projev Jan Šlechta."— Transkript prezentace:

1 Praha 13.11. Dodatečný sjezdový projev Jan Šlechta

2 Úvod Vážené delegátky, delegáti, kandidátky, kandidáti, pracovnice a pracovníci v pracovním předsednictvu, komisích, pracovnice a pracovníci hlavní kanceláře, hostesky a hosté, milí novináři, obracím se na Vás expost, neboť jsem počítal s tím, že svůj projev přednesu v sobotu, avšak patová volba mezi Petrem Štěpánkem a Ivanou Fajnorovou, která byla tak náhle rozluštěna šach-matem Přemysla Rabase, mně vzhledem k účasti na projektu Comenius (Šetření energií v domácnostech ), nedovolila promluvit.

3 Zpráva o stavu MČ Praha 1 Vážené komunální političky a politici, zastupitelky a zastupitelé, naši koaliční vyjednavači byli hned na první schůzce přivítání budoucím starostou slovy: „Á, vy jste ti ekoteroristi ?! Ten samý budoucí starosta má v předvolební kampani na hlavním nádraží největší plakát v republice v nadživotní velikosti, kde jeho hlavním sloganem je věta o fair play; co to však může být za člověka, když to fair play v reálu hned prvním slovem poruší ?

4 Pražský peněžní okruh Vážení spolupražané, musím se bohužel ztotožnit s názorem redaktora hospodářských novin Jaroslava Šídla, že v přímém přenosu vidíme skutečnou sílu peněz, která eliminuje stranické sekretariáty ODS a ČSSD. Je to zároveň také dobrá zpráva pro příští volby, pokud pražský volič neztratí paměť a nebude volit zase prvoplánově.

5 Česká repubklika a provincie Lógar Vážení spoluobčané, zatímco o rozpočtu obou našich enkláv je již prakticky rozhodnuto, není ještě vyjasněna správní forma naší asijské kolegyně. Vzhledem k hlavním protagonistům se zdá nejpravděpodobnější buď knížectví nebo další hvězdička na naší vlaječce, gubernie prakticky nepřichází do úvahy. Prvně zmíněná správní forma by byla také velmi praktická v případě privatizace v období konjunktury, ostatně TV Lógar by měla již brzo vzniknout a ve znaku by mohla mít modrou přilbičku s dýmkou. (pravděpodobně smích )

6 Zpráva o stavu Unie Vážené odpůrkyně, vážení odpůrci jaderné energie. Včera jsem byl na exkurzi v Jaslovských Bohunicích, při prohlídce elektrárny jsem absolvoval také neformální rozhovor s odpovědnými pracovníky elektrárny: jsme malé země, zapojovat se do výzkumu a vývoje Tokamaku by bylo pro nás nákladné, bylo by dobré vybudovat úložiště pro vysoce radioaktivní jaderný odpad někde na 1 místě v Evropě (šance pro našeho energetického giganta ). Pro sebe jsem zaujal tato opatření: k jaderným elektrárnám již se přivazovat nebudu, jsou to poměrně bezpečné a sympatickou elektřinu do počítčů a domácích spotřebičů vyrábějící krabičky. Pro stát navrhuji pro to tato opatření: Navrhuji, aby kilowattbaron z našeho energetického giganta, který si občas přivydělává jako finanční magnát, přestal sponzorovat prezidentovy koníčky a gymnázia, a se směle postavil čelem k celoevropskému výzkumu a vývoji Tokamaku.

7 Zpráva o stavu zeměkoule Vážené zeměkoulné cizopasnice, vážení zeměkoulní cizopasníci: Kvůli několika spekulantům byla svolána G20. Nebylo to za peníze spekulantů, ale patrně také za peníze také evropských daňových poplatníků. Hlavní spekulant slíbil, že nebude spekulovat. Všem se nám na planetě ulevilo.

8 Závěr Vážené auditorium, jako pozorný čtenář povídek Ernesta Thompsona Setona jsem si zapamatoval, že liška podá nejlepší výkon, když má v patách honicí psi; honicí psi ji ale nesmějí uštvat, tj, v budoucím předsednictvu by měl být arbitr, který je nechá štěkat, honit, ale ne zakousnout: Tím arbitrem byl bych býval prosím já, kdybych byl býval v neděli přítomen.

9 Všechny osoby vystupující v tomto projevu jsou smyšlené avšak inspirované skutečností, jakákoliv podobnost postav je čistě náhodná, a Ti kdož se ztotožní s románovými hrdiny činí tak na vlastní zodpovědnost a nebezpečí; Pozdější lékařská péče bude hrazena pouze ze standartního zdravotního pojištění podle platné legislativy ČR.


Stáhnout ppt "Praha 13.11. Dodatečný sjezdový projev Jan Šlechta."

Podobné prezentace


Reklamy Google