Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Koncentrace kyseliny oxidu uhličitého v ovzduší překročila historickou hranici, je nejvyšší za miliony let! Co to pro nás znamená?

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Koncentrace kyseliny oxidu uhličitého v ovzduší překročila historickou hranici, je nejvyšší za miliony let! Co to pro nás znamená?"— Transkript prezentace:

1 Koncentrace kyseliny oxidu uhličitého v ovzduší překročila historickou hranici, je nejvyšší za miliony let! Co to pro nás znamená?

2 VYŘEŠIT JEJÍ DOPAD NA NAŠE ZDRAVÍ Místo čisté H2O prší slaboučký sifon. Čím škodí? Podívejte se na zahrádky a trávníky plné mechu. Mech roste v kyselé půdě. Dýcháme kyselé výpary okořeněné směsí těžkých kovů z výfukových plynů a karcinogenů z komínů. Nejvyšší koncentrace škodlivin je při zemi. Divíte se že děti mají alergie?! Že lidé ještě na stará kolena dostanou novou nemoc – ALERGIE?!

3 Jak na nás působí plusový elektrický náboj? Čím nám škodí? Dnes máme obuv, plastová lina, koberce z umělých vláken, budovy plné drátů. Všechno nás izoluje od přírodního uzemnění. KYSELÉ PROSTŘEDÍ = plusový náboj Kdysi lidé chodili bosky. Stačil každodenní kontakt se zemí, aby se uzemnili – zbavili plusového náboje, který přirozeně v těle vzniká jako vedlejší produkt. Co na to naše tělo?

4 PLUSOVÝ NÁBOJ způsobuje: Stres, únavu, vyčerpání, sníženou imunitu. Zpomaluje látkovou výměnu i oběh krve. Zpomaluje fungování těla na buněčné úrovni. Následek – nedostatečná výživa a okysličování krve, těla. VÝSLEDEK: Neurózy, chronické nemoci, rakovina. 4.8.2013

5 JL stimulátor – přijímač signálu kvantového generátoru Vytváří pole zvýšené elektrické vodivosti. Optimalizuje bezprostřední prostředí uživatele. Snižuje naše negativní zatížení atropoidních vlivů. OPTIMALIZOVANÝ PROSTOR = prostředí pro zdravý život! JL stimulátor – každodenní součást života. JL stimulátor – Váš prostor pro život! ŘEŠENÍ

6 potkáváte a užíváte téměř na každém kroku Klíčový partner výrobce kvalitních rohoží – firma GAPA MB, s.r.o. 20 let JL stimulátory neznáte?

7 JL Technologies v rámci realizací GAPA MB,. s.r.o. Letiště Ruzyně ; Trade Park Brno OC Hodonín ; Reduta Brno Škoda - Auto a.s. Ml.Boleslav a Kvasiny OC Chodov Praha ; Palác kultury v Praze Bussiness Park Zličín Praha ; OC Kika Čestlice Park Lotus ; Divadla - Brno, Plzeň, Liberec Hobby centrum Prostějov ; Česká spořitelna Administrativní centra - Chodov, Anděl Hotely, Pošty, banky, nemocnice, bytové domy atd. Možná jste i Vy občas krátkodobě účastníky optimalizovaného prostoru. Pro své zdraví potřebujete ale více. Svůj vlastní zdravý prostor!

8 Pro Váš zdravý prostor k životu! Čestné uznání ČKVŘ – INTERNATIONAL INSTITUTE FOR HOLISTIC MEDICINE za mojí práci v Harmonizačním centru JL technologie v Sušici. Vladimíra Bujakowská, specializovaný poradce JL technologií. STIMULÁTORY JL technologie PORADNA


Stáhnout ppt "Koncentrace kyseliny oxidu uhličitého v ovzduší překročila historickou hranici, je nejvyšší za miliony let! Co to pro nás znamená?"

Podobné prezentace


Reklamy Google