Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

www.seznam.cz Školení internetového vyhledavače Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu,která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "www.seznam.cz Školení internetového vyhledavače Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu,která dokáže podle klíčového slova najít internetovou."— Transkript prezentace:

1

2 www.seznam.cz Školení internetového vyhledavače

3 Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu,která dokáže podle klíčového slova najít internetovou stránku Existuje celá řada vyhledavačů,které jsou obecně rozděleny do dvou skupin: Fulltextové Katalogové

4 Na seznamu.cz je možné si si rovněž vytvořit e-mail. Tlačítko HLEDEJ aktivuje hledání Sem se dává text,který bude vyhledáván. Seznam stránek je možné procházet také podle kategorií.

5 Fulltextové a katalogové vyhledávače Fulltextové Vyhledávají podle skutečného obsahu stránek,které mají uložené na svých discích. VYHLEDÁVAČE: Zahraniční: google.com;yahoo.co m;altavista.com České: seznam.cz;atlas.cz; quick.cz;najdi.to Ktalogové Vyhledávají podle informací,které o stránce obsahuje katalog.

6 sabina tomík bill


Stáhnout ppt "www.seznam.cz Školení internetového vyhledavače Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu,která dokáže podle klíčového slova najít internetovou."

Podobné prezentace


Reklamy Google