Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

CZ.1.07/1.5.00/34.0641 VY_32_INOVACE_ZP_3.02 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "CZ.1.07/1.5.00/34.0641 VY_32_INOVACE_ZP_3.02 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2."— Transkript prezentace:

1 CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.02 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT 3.Sada – předmět – Zařízení provozoven Tématická oblast : odbytové a ubytovací střediska z ŠVP E/02 Autor: Jindřich Joska Vytvořeno: září 2012 – leden 2013 DUM č.2 Vybavení odbytových středisek, dle skupin Použité zdroje uvedeny na konci DUM Anotace 1.Tento materiál slouží jako doplňující a přípravná část, při výuce ZP v 2. ročníku třídy PVS. Svoji strukturou a obsahem odpovídá kladeným požadavkům na tyto žáky, dle ŠVP 2.Očekávaný výstup pro žáka – žák porozumí rozdílům ve vybavení odbytových středisek, dle skupin Tyto materiály byly vytvořeny za podpory spolufinancování projektu EU

2 Výčep v odbytovém středisku

3

4 Skupina IV Konzumační plochy jsou vhodně uzpůsobeny pro servírování pokrmů a nápojů (např.umakart). Místo jídelních lístků, může být tabule s názvem a cenou produktu.

5 Skupina III K dispozici prostor na odkládání oděvu Zařízení odbytu je jednotné Na stolech jsou ubrusy

6 Skupina II Restaurace, kavárna, vinárna, denní bar Jsou předkládány denní jídelní a nápojové lístky, ale i stálé Host má k dispozici textilní ubrousky Jednotný inventář Příbory z nerezu Dětské židle Denní tisk

7 Skupina I Restaurace, kavárna, vinárna Má vstupní halu Host je uváděn k stolu Používá se kvalitní stolní inventář

8 Výběrová skupina Restaurace, kavárna, vinárna Stejné jako I.skupina Vyšší úroveň interiéru Vyšší úroveň obsluhy

9 Použité zdroje : Foto – autor Učebnice – Zařízení provozoven v kostce, autor František Cón, nakladatelství Ratio, 2005


Stáhnout ppt "CZ.1.07/1.5.00/34.0641 VY_32_INOVACE_ZP_3.02 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2."

Podobné prezentace


Reklamy Google