Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Dostihová stáj Aleny a Milana Brynychových. D ovolte, abychom Vám představili dostihovou stáj klusáckých koní manželů Aleny a Milana Brynychových z dostihového.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Dostihová stáj Aleny a Milana Brynychových. D ovolte, abychom Vám představili dostihovou stáj klusáckých koní manželů Aleny a Milana Brynychových z dostihového."— Transkript prezentace:

1 Dostihová stáj Aleny a Milana Brynychových

2 D ovolte, abychom Vám představili dostihovou stáj klusáckých koní manželů Aleny a Milana Brynychových z dostihového závodiště v Lysé nad Labem.

3 M anželé Brynychovi se pohybují v prostředí klusáckého sportu již radu let. Podíleli se na tréninkové přípravě několika desítek dostihových koní pro různé dostihové stáje a majitele. O ba jsou profesionálními jezdci, Milan Brynych je i licencovaným trenérem dostihových koní.

4 A lena Brynychová je vítězkou šampionátu profesionálních jezdkyň z roku 2003 za 8 vítězství v sezoně. Tento úspěch je o to cennější, že byl dosažen jedním koněm vlastní stáje.

5 S vé mnohaleté bohaté zkušenosti z tréninku klusáckých koní nyní manželé Brynychovi zúročují od roku 2001 i ve své vlastní stáji. A lena Brynychová je majitelkou dostihového klusáka Air Hunta (otec: Leutnant (D), matka Air Emerald (S)), který je dle vyjádření odborných kruhů považován za jednoho z nejlepších klusáků českého chovu současnosti. V dosavadních 60 startech své kariéry v sezonách 2001 - 2006 získal 51 umístění: -24x první místo -11x druhé místo -8x třetí místo -5x čtvrté místo..v drtivé většině s Alenou Brynychovou v sulce


Stáhnout ppt "Dostihová stáj Aleny a Milana Brynychových. D ovolte, abychom Vám představili dostihovou stáj klusáckých koní manželů Aleny a Milana Brynychových z dostihového."

Podobné prezentace


Reklamy Google